torsdag 29 mars 2012

Ja, se karlar!

Idag var jag med om nåt roligt! Tro det eller ej men det hände på bilbesiktningen. Till eventuella män som läser det här vill jag bara säga att jag vet att inte alla män är som följande men hoppas att även ni kan finna det komiska i det. Tänk er följande scenario: K = kvinna 53 år. M = man runt 60 år i bilbesiktigar uniform. K kör in en Toyota prius (hybridbil) i besiktningshallen. M tittar och konstaterar att det är en ovanlig bil. K: jaha, så trevligt då. M: jaaa, inte många såna som rullar häromkring. M ska starta bilen för att sätta på den där slangen dom har baktill och sedan kolla ljusen. Sätter sig bakom ratten och tittar. Provtrycker på en del knappar och vrider lite på några spakar. Inget händer! K frågar: ska jag starta den? M ger inget svar. Nu börjar K fatta att M inte vet hur man startar bilen. Då börjar det bli riktigt skoj. K inser att hon har med en stor stark man som inte kan erkänna att han inte kan att göra. Nu kommer annan bilbesiktigare fram och undrar vad som händer. K: visst är det skoj med stora starka män som inte kan erkänna att dom inte kan. M nr 2: svarar hmmm och tittar på sin kollega som nu trycker frenetiskt på allt som går att trycka på. Till sist får K starta bilen. Ljusen kontrolleras och sedan ska den flyttas till bromsprovet. Åter sätter sig M bak ratten. Nu hade han endast behövt lägga bilen i D, släppt handbromsen och rullat fram men nej. Han börjar åter att trycka på alla knappar. K erbjuder sin hjälp men nej, inget svar denna gång hellre. Till sist kommer M nr 3 fram förklarar var handbromsen sitter (den sitter vid vänsterfoten) och nu kan M rulla iväg. Bromsprovet går galant och även kollen undertill. Nästa moment är tydligen en kontroll av avgaserna vilket av förståeliga skäl är svårt då bilen går över till batteri när den stannar. M nr 4 som stod utanför besiktningshallen och röka fick berätta detta. Det tog ändå ett tag innan M godtog fakta. Nu skulle det skrivas protokoll och betalas. Det var här M fick sin hämnd. Jag sa att det skulle skickas en faktura till mitt arbete eftersom det är en förmånsbil jag kör. Nej, nej detta gick icke om det inte fanns en rekvisition!! K: från vem då. M; från den som har hand om ekonomin. Så det så! K ringer upp vaktmästaren och undrar vad det är för lapp dom vill ha. Vaktmästaren brukar nämligen besiktiga företagets bilar. Han har ingen aning om vad det är för lapp. Dessutom är verksamhetschefen på företaget inte anträffbar idag. Detta resonerande hit och dit slutade med att M skrev "saknar pengar" och faktura fick gå via nåt kreditföretag? innan den kan betalas. Ja, ja han fick sin lilla hämnd till sist! Måste kännas skönt. Som ni säkert förstått var K naturligtvis jag. Tänk att det kan vara roligt på Svensk bilprovning.

tisdag 27 mars 2012

En vanligt ovanlig tisdag

Ja, det låter ju konstigt men det har varit en ovanlig tisdag idag. Jag tog ledigt från jobb! Helt underbart. Brukar ta en semestervecka på våren men har bestämt mej för att ta en dag då och då istället. På så sätt blir många veckor kortare och skönare. Jag har fått en ny dator på jobb och den har äntligen blivit inkopplad efter mycket om och men. Den inköptes i oktober men har legat på ett ställe där man inte var speciellt intresserad av att vidarebefordra den till mej. Efter det skickades den till huvudkontoret. Där lyckades man slarva bort den två gånger. Men nu! har den blivit inkopplad. Jag är van vid att ha något annat arbete på gång samtidigt som jag håller på med datorn då den varit extremt seg och långsam. Klicka på en sida och sedan göra nåt annat under väntetiden på att sidan ska komma upp. Nu går det som en dans. Hinner knappt med. Sa till chefen att jag kunde gå ner och arbeta 50 % nu då allt går så snabbt. Det var ju skoj, men det finns tid att ta en dag ledigt då och då utan att massor av arbete ligger kvar och väntar när jag kommer åter. Dagen startade med lite morgonmys, frukost och en del plockande här hemma. Efter det blev det två pass på gymmet och lunch på en kinarestaurang. Hasse gick till optikern och beställde nya glasögon. Jag inhandlade ett par byxor och två toppar. Fick idag åter en påminnelse om vikten av att ta vara på tiden och inte bara jobba, städa och annat tråkigt. Pratade med en kvinna på gymmet. Hon berättade om en annan kvinna som ägt en rörelse tillsammans med sin man. Dom sålde rörelsen efter att i många år ha arbetat väldigt mycket. Nu skulle dom ha det skönt tillsammans. Vad händer? Jo, han avlider någon månad efter att dom pensionerat sig. Det fick åtminstone mej att förstå att jag gjorde helt rätt som tog en dag off. Njut av livet!

måndag 26 mars 2012

Vårtecken

Den här helgen har vi haft superfint väder. I lördags gick det alldeles utmärkt att ligga på altanen och sola utan en massa kläder. Härligt! Våren har tagit stormsteg framåt.
Här är vita krokus. När bilden togs hade inte solen kommit fram därför är dom inte riktigt utslagna.
Blå krokus i samma rabatt.
Det ser ut som om scillan har krupit ända in mot väggen i syfte att komma i lä.
Dom här påskliljorna är alltid först hos oss. Dom växer nära septitanken där det blir lite naturlig värme i marken från våra utsläpp.
I år har vi äntligen fått upp vitlök. Har försökt flera år tidigare men det har aldrig blivit något av det. Nu är dom redan stora och kraftiga.
Gräslöken kan vi snart plocka av. Det är så gott att plocka det första från egna landet.

söndag 25 mars 2012

Sommartid

Så där ja, nu var klockorna omställda till sommartid, solen uppstigen och frukosten i magen. Gårdagen innehöll lite plantering av salladsfrö i växthuset. Närmare bestämt fem olika sorter, två olika sorters senapssallad, ruccola, en sort som heter Green wave och en som jag inte minns namnet på.
Här är sådden.
Någon som kan berätta vad detta är för blomma? Hasse fann den i gräsmattan i går. Vi har aldrig haft den där förut. Den påminner lite om en vitsippa fast med en vacker blå färg och lite ludna blad. Något som bör sparas eller bara ogräs? Hjälp mej. Igår blev det också 3,6 mil på cykel när Hasse kom från jobb. Benen känns härligt slaka efter en sån runda. När jag jämför mina cykeltider så ser jag att det blir lite bättre för varje runda. Fast i sista uppförsbacken orkade jag inte hålla jämn takt med Hasse. Grrr! Han var ca. 100 meter före mej hem. Vad ska då denna dagen innehålla? Ja, fler fröer ska i jorden. Kommer att bli många krukor innan dagen är slut. Jag brukar alltid tänka att det ska startas i tid men varje år i mars kommer jag på att det är massor av fröer som ska i jorden. Mitt trädgårdshjärta fixar inte att hoppa igång förrän det blir riktig vår. Ja, ja eftersom vi alltid (oftast) får utdelning på det vi sår så har jag bestämt att det inte gör nåt att börja lite senare. Dagen ska också innehålla intervallträning. På jobb ska vi springa vårruset och jag håller som bäst på att peppa en i personalen som nyss börjat springa att hon och jag kan springa ihop. Då måste jag ju orka hänga med henne. Hon har väldigt långa ben och en riktig löparkropp till skillnad då ifrån mej. Taxben och aningen rund. Det gäller alltså att ligga i. Vårruset går någon gång i maj tror jag.

torsdag 22 mars 2012

Mer symässa

Här kommer fler bilder från symässan förra veckan.
Det fanns massor med pärlor och figurer till smycken. Trots att det fanns så många kunde jag inte finna något som skulle passa till ett knypplat smycke som jag lovat dottern. Tråden till smycket köpte jag hos Väv-Lina men stenen gick jag bet på att hitta.
Naturligtvis fanns det garn i massor. Det här är en härlig bild tycker jag. Ullgarn i olika färger, en-två eller tretrådigt, som fyller flera säckar. Visst blir du sugen på att hitta på något att göra med garnet när det exponeras så här effektfullt.
En förening som hette "Öresundsquiltarna" (tror jag) hade utställning.
Fantastiska quiltade konstverk.
I går kväll blev min sjal färdig. Jag har burit den idag. Den är så skön och användbar med den vackra våriga färgkombinationen.

tisdag 20 mars 2012

En vecka höll det

En vecka gick det bra att få in vårbilderna på måndagen. Hoppas att ni står ut med att det kan bli nån dag för sent. Nu lovar jag inte mer. Bäst så tror jag.
Så här långt har våra krokusar, gula med bruna ränder på, kommit. Idag lär dom inte komma längre eftersom vi haft riktigt regnigt och grått hela dagen. Igår hade vi väldigt isiga vindar så det gjorde inte att växtkraften ökade hellre.
Här kommer nästa vårtecken. Tranor! I lördags när jag gick här inne och pysslade hörde jag plötsligt ett bekant läte. Det var vårt tranpar som slagit sig ner på ängen. Dom hälsade med ett väldigt trumpetande. När jag sedan var utomhus i söndags så hörde jag samma "fågelsång" rakt över huvudet. Tittade upp och där kom en av tranorna flygande. Fixar inte att könsbestämma dom. Där jag stod kunde jag höra bruset av de mäktiga vingarna. Sånt inger vårkänslor.
Nästa bild visar våra tulpaner. Nu hoppas vi på lite mer sol och värme så våra blommor hinner komma lite längre till nästa måndag.

söndag 18 mars 2012

Helgens träning

Massor med träning i helgen har det varit. Lördag: intervallträning 3 minuter löpning och 1 minut rask gång emellan. När jag berättade det för Hasse sa han wow! Jag undrade varför? Intervall brukar vara kortare tidsintervall typ 15 + 15 och då gäller det sekunder. Nu ansåg jag inte att det var lönt utan tog i lite mer. Hmm! Ska kanske försöka mej på hans recept nån dag. Lördagskvällens träningspass var för högerarmen eller vänsterarmen om man som jag är lite av båda delarna. Det var flyttkalas hos svärföräldrarna. Nu var det inte så att dom flyttade i helgen utan för 5 år sedan. Varje år bjuder dom in till pizzakväll med tillhörande drycker eftersom vi åt just pizza då vi flyttat klart. En kär tradition! För min del gällde det lyft av rödvinsglas alternativt likörglas. Också en sorts träning. Idag har vi tränat kondition genom en cykeltur på 21 km. Sonen och hans kompis cyklade samma runda i går. Nu skulle vi helst överträffa deras tid. Det finns en liten vinnarskalle i oss. Nåja, det lyckades inte riktigt. Kan säga att vi stöp på målsnöret med någon minut. Tröstar mej med att det skiljer nästan 30 år till sonens favör. Efter en välförtjänt bit mat blev det hjärnträning med dagstidningens lördagskorsord. Med andra ord hela kroppen har tränat i helgen. Är det överflödigt att säga att jag avbokade passen på gymmet i eftermiddag? Vad har er helg innehållit för skoj?

lördag 17 mars 2012

Inhandlat på symässan

I går var det ju dags för årets symässa i Malmö. Det blev bara jag och en arbetskamrat härifrån men oj vad vi hade trevligt. Det som gläder mej mest är att jag äntligen fick någon som kunde visa mej hur jag skule sticka min sjal som jag fick garn till i fjor då jag fyllde år.
Det här blev stickat i går kväll och idag har det blivit lite till.
Dom här smååå hjärtan fick jag för gott försök i den ädla konsten att knyta frivoliteter. Man fick prova på att gör det vid en monter. Jag har aldrig provat förut men det var riktigt skoj. Det bästa är ju att man inte behöver så mycket grejor till det, ett nystan och en sån där liten grej att sno upp tråden på. Lätt att ha med överallt. Dom som kan det gör ju alldeles fantastiska saker. Tro nu inte att jag gjorde hjärtan. Nej, jag gjorde en svans med en "knorr" på. Ha, ha.
En hel del knyppeltråd följde också med hem.
Garnet som är lila, grönt och rött är av bambu. Trots det är garnet otroligt mjukt. Reklamen sa också att det skulle vara antibakteriellt så av det röda och gröna garnet ska jag sticka disktrasor. Av det lila blir det kanske en sjal? Det andra garnet är gjort av siden och ska kanske också bli en sjal. Vi får väl se. Summa sumarum: Vi hade en härlig dag och fick massor av ny inspiration. Tro det eller ej men tågen och bussarna gick på utsatt tid och det mest fantastiska av allt: Det blåste inte i Malmö!! Har nog aldrig hänt förr.

torsdag 15 mars 2012

Inspiration

I morgon åker jag tillsammans med två arbetskamrater till Stora Symässan i Malmö. Tjoho! Det ska bli riktigt skoj. Är så härligt att gå runt och titta på allt fint och bara insupa allt vackert och få massor av inspiration. Inköpslistan är skriven. Det följer väl som vanligt med en del annat hem som inte finns på listan. Hoppas att jag hinner ta några foto där också. Dom får ni se någon gång i helgen.

onsdag 14 mars 2012

Så duktig!

I kväll har jag varit otroligt duktig, tycker jag själv. Som jag skrivit vid något tillfälle så är fönsterputsning och strykning inte direkt mina hobbies. Jag tycker båda delarna är urtråkiga. Har under en längre tid tittat på fönstren och insett att blommorna skulle älska mej om dom fick lite extra ljus utifrån nu genom att jag putsade rutorna. Det funkar rätt bra för mej när jag går länge och funderar på just fönsterputsning. Rätt vad det är bestämmer jag att NU ska det ske. Detta NU hände i kväll när jag kom från jobb. Efter maten som Hase fixat åkte putsgrejorna fram och vips var alla fönster på nedanvåningen putsade! Så underbart skönt!!! Nu ska jag bara vänta på nästa NU för att även ta fönstren på ovanvåningen. Idag har det varit riktigt gott vårväder här. Solen har visat sig från bästa sidan och det har säkert varit runt 15 grader varmt. Har inte kollat men det har känts så. Faktiskt skedde fönsterputsningen i kortärmat så sent som klockan 18 i kväll. Som ni ser har jag ändrat lite på bloggen. Tyckte vinterbilden kändes passé nu så jag satte dit en bild av en av våra fina orkidéer i stället.

måndag 12 mars 2012

Vårtecken vecka 11

Den här veckan ska jag hänga på lite bättre när det gäller vårtecken. Här har varit riktigt kallt i veckan som gått och det är inte lätt att finna några vårtecken.
Här är i varje fall ett vårtecken även om det inte är naturen som ordnat det. För mej är det riktig vår när jag kan hänga ut tvätten. Den doftar helt underbart när man tar in den sen.
Ytterligare ett vårtecken där jag hjälpt våren på traven. Tog in grenar av forsythia och dom blommar ljuvligt i en hörna av köket nu.
Här kommer en bild på små lökar som vågar sig upp i kylan. Fast idag har vi faktiskt haft riktigt vårvarmt här. Jag gick tvärsöver gården utan jacka idag. Hämtade tidningen utan att ta på tjockjackan i morse. Fåglarna hade redan börjat sjunga när jag gjorde det. Nu börjar det kännas riktig vår.

söndag 11 mars 2012

Solsken och en god gärning

Idag vaknade jag till en blå himmel utan moln. Härligt! Bestämde raskt att det fick bli en rejäl cykeltur i stället för två pass på gymmet. Innan cyklingen så skulle jag göra en god gärning. Hittade ett upprop på FB häromkvällen om att dom ville ha alla slags grejor, kläder mm på kvinnojouren i Hässleholm. Tänkte då på mina tre kassar med kläder som stått i hallen sen jag hade stora utrensningen ur garderoberna efter viktnedgången. Hörde mej för om dom var intresserad av just kläder och det var dom. I förmiddag kom två tjejer med släp och hämtade mina kassar. Dom tackade så mycket. Egentligen är det jag som ska tacka då jag nu slapp att köra i väg med kassarna själv. Har ju inte blivit färdig trots att det är ca. ½-år sedan jag rensade ut. Kändes riktigt skönt att kunna hjälpa till. Tjejerna sa att dom fått massor av grejor, vagnar, leksaker, kläder, bilbarnstolar och mycket mer! Det är ju bra att kunna hjälpa till. Sen var det dags för cykelturen. Idag blev den 42,50 km lång och tog 2:06:51 timmar. Känns gott i hela kroppen efter det. Sen hände det som brukar hända: när jag stod i duschen ringde telefonen. Det var mor och far som också hade lust på en liten cykeltur.
Jag bakade raskt några muffins som vi hade till kaffet. Trevligt med spontana besök.

Härliga helg

Igår när jag vaknade skuttade jag ur sängen (det lät hurtigt) drog på träningskläderna och tog en ordentlig runda med stavarna. Efter det var frukosten god. När melodikrysset var avklarat hämtade jag mor och vi tog en snabbtrip till Kristianstad. Helylle hade äntligen fått hem mitt ullfluff, det jag ska stoppa mina stickade kulor med. Hade beställt två påsar men la för säkerhets skull till ytterligare två. När jag kom hem var sonen här. Han fixade med bilen, gjorde i ordning skidorna efter vasaloppet och cykeln för nästa lopp. Ja, först blir det ju en massa träningsrundor och sedan Vättern runt. Vi käkade våfflor till lunch. Låter kanske mer som att det ska vara till eftermiddagskaffet men med youghurt, ost, korv eller skinka och avocado på blir det en utmärkt lunch. På kvällen fick vi ju titta på melodifestivalen. Man vill ju inte vara helt ute. I mitt tycke vann rätt låt. Stackars Danny såg väldigt besviken ut trots att han försökte hålla god min. Ska fota några vårbilder nu. Har ju lovat att inte vara lika sen med vårutmaningen som jag var förra veckan.

torsdag 8 mars 2012

Våren som kom av sig

När jag reste mej ur sängen i morse blev jag inte sådär överdrivet glad: minst 5 cm snö skådade mitt öga! Trodde det var slut på det nu. Dessutom snöade det fortfarande.
Lagom till Hasse skulle fira sin dag och vi skulle få storfrämmande så planterade jag en skål med penseér och påskliljor och satte på trappan. Dom har lyst så vackert där. Idag såg dom ut att ha det kallt om huvudet. Tur dom är tåliga. Efter en skön och avslappnad morgon med lite kel och en långfrukost for vi in till gymmet och körde två ordentliga pass. Tog i rejält då det har varit mycket äta nu och i morgon kväll blir det mer då vi ska fira min äldsta brorsdotter. Ett försenat kalas pga sjukdom. Som dom säger: bättre sent än aldrig. Blir säkert nåt smarrigt där också, brukar vara så.
Har knypplat ett halssmycke till mej själv. Jag blev riktigt nöjd med det. Nu ska jag börja på en ny ängel. Har fortfarande tre änglar kvar på beställningen från "tankar vid midnatt". Jag måste bara skjuta in lite annat emellan annars blir det för tråkigt. Hasse fick en ny pulsklocka i födelsedagspresent. När han skulle ställa tid och datum med hjälp av satelit blev vi plötsligt av med en dag. Det var den 8/3 i stället för den 7/3. Vi fick inte rätt på den så idag gick vi tillbaka med den till affären. Det var rätt uppenbart att han som tog emot klockan inte hade en aning om hur den fungerade. Eftersom jag har en nästan likadan kunde han få veta detta. En annan kille skulle ringa och höra med någon vad man kunde göra åt det trots att jag sa att vi skulle ha en ny klocka. Den var ju för sjutton inte använd och redan lite halvdan. BYT UT den var mitt tydliga budskap! Han gick ändå iväg. Det skulle bara ta någon minut. Vi väntade 5-10 minuter innan jag tröttnade, sa till en annan tjej att hon fick leta reda på sin kollega och informera honom om att vi var i tidsnöd! Hasse tittade underligt på mej då vi inte hade något alls planerat mer idag. Men det hjälpte, efter en stund återvände hon med en ny klocka! Var den andre expediten tog vägen har jag ingen aning om, han står kanske fortfarande i telefonkö. Jag gillar inte affärer utan service. Vad var det att tragga om? Bara att byta klockan enligt min åsikt! Nu håller Hasse på att ladda den nya klockan så får vi se om den får rätt på tiden.

onsdag 7 mars 2012

Två lediga dagar bara sådär

Jag har en härlig arbetsvecka den här veckan. Ledig halva måndagen, då vinkade vi av vårt norska par, arbete tisdag, ledig onsdag och torsdag och arbete fredag. Precis lagom för att inte bli trött till helgen. Hasse fyllde år idag så det var anledningen till att jag tog ledigt. Nu arbetade han idag men jag hann gratta honom i morse innan han körde. Sedan gick dagen i ett lugnt och sansat tempo. Hann göra en massa saker, bl.a. baka tårta. Gjorde mandelbottnar med en citronkräm på och på toppen fick några jordgubbar ta plats. Den blev riktigt god. Morgondagen var tänkt till att städa efter kalaset, träna lite och kanske handarbeta. I morgon är Hasse också ledig så vi tränar mitt på dan och har kvällen ledig. Det är skönt.
Här syns dottern som bor i Norge tillsammans med andra dotterns nya lila hund, Nuffe. Egentligen Nuffeild! Döpt efter en traktor!! Söt är han i varje fall.

Väldigt försenade vårtecken

Hade lovat att lägga ut lite vårtecken här från norra Skåne. Tyvärr har det varit mycket här denna veckan. Hoppas att ni kan förlåta detta. Här kommer i varje fall några bilder.
Det är riktig vår för mej när jag i hela kroppen känner att det är joggingskorna som gäller. Nu var det kanske inte det vårteckenutmaningen gick ut på men ni får stå ut med den här för mej viktiga vårbilden ändå.
Så här långt har syrenknopparna kommit här.
Glad är jag över att vår lilla Katsura som vi planterade i fjol verkar att ha klarat vintern.
Floxen som vi också planterade i höstas verkar även den ha klarat vintern. Lovar att försöka skärpa mej med vårtecknen nästa vecka.

söndag 4 mars 2012

Fint besök

I helgen har vi haft fint besök fra Norge. Det har varit en väldigt trevlig helg med dotter och svärson. Vi firade Hasses födelsedag i går fast han fyller inte förrän på onsdag. blir det present inte innan. Idag tog jag, dottern och svärsonen en liten löprunda i skogen. Jag springer hela tiden och tittar oftast rätt ner i backen. Dottern behöver gå lite emellanåt. Detta gjorde att jag missade tre! praktfulla älgar som stod på ett hygge. Svärsonen hade önskat få se vildsvin, men som tur var fick han inte det. Han var rätt nöjd med älgarna. Sonen och hans två kompisar kom i mål i årets Vasalopp. Tur att ingen behövde bryta. Duktiga killar, ja alla andra också så klart. Vi tittade på målgången på SVT-play. Jätteskoj att vara med direkt på det viset. Har skickat ett sms och gratulerat.

lördag 3 mars 2012

Hej hopp våren är här!

Den här helgen blir toppen. Känner det i lilltån. Våren, ni vet då när allt blir ljust och glatt, fönstren är superskitiga och det suger och drar i trädgårdsfingrarna. Den våren pratar jag om. Tillsammans med våren kom vår goa lilla norska ihop med sin likaledes goa sambo, på besök till Sverige. Just nu gör dom ett besök hos en av hennes kompisar i sta´n. Vi ska fira Hasse idag. Han fyller egentligen på onsdag men vi passar på att fira när dotter och svärson kommit. På det viset slår vi två flugor i en smäll. Alla får träffas och Hasse blir firad. Nu kan ju inte alla, eftersom dom är vana vid att vi normalt inte flyttar våra födelsedagar så händer det att folk blir uppbokade på annat. Bror min och hans familj ligger hemma och kramar toastolen. Dom gästerna var hänsynsfulla nog att inte dela med sej av magsjukan och kommer således inte. Krya på er säger vi härifrån! Det här med fönster, skitiga sådana är inte skoj. Man ser det ju inte förrän solen skiner som den gör idag. Nåja, gästerna får väl se åt ett annat håll annars kan jag erbjuda trasor och fönsterputs. Planterade en kruka med påskliljor och penseér och satte på trappan. Det känns så härligt vårigt. Hur långt har våren kommit hos er? Hasse har precis "hotat" med att sluta lyssna på Radiosporten! Jag undrade varför. Jo, dom har intervjuat Aukland och Jörgen Brink men INTE vår son. Vad ska nu dessa herrar göra då? Köra Vasaloppet i morgon, så klart. Sonen och hans kompisar som också ska åka körde upp tidigt i morse till Mora. I morgon sitter vi nog klistrade vid TV:n. Sonen kanske blir intervjuad. Han fick besked av mor om att sticka fram "snudan" om han såg en reporter. Vi önskar dom alla LYCKA TILL!!
En av alla dessa kommer han att vara i morgon.