lördag 3 november 2012

Sköna lördag

För många år sen gick ett program på TV som hette sköna söndag med Malena nånting, minns inte efternamnet. Nåväl det är inte från den sortens inspiration jag fick dagens titel. Helt enkelt är det så att jag haft en riktigt skön lördag. Detta trots eller kanske för att regnet har hängt i luften och tidvis även droppat rejält. Vaknade rätt tidigt ca halvåtta av att det var två kelna katter som inte insåg det vettiga i att sova när man kunde kela dom. Hasse jobbade så jag och katterna gosade ett tag innan jag steg upp. Klädde mej, tog kameran med och gick på en liten morgonpromenad.
Den här björken har pyttelite grönt kvar i sina löv men en rejäl storm så ryker dom nog all världens väg.
Här finns inte många löv kvar.

Precis när jag tänker att allt är grått i dag får jag syn på denna lilla blåklocka som vägrar ge sig.

En av hästarna har fått täcke. Varför inte alla tre?

Några snöbär som sitter kvar på busken.

Igår hämtade jag ut den andra delen av Femtio nyanser av...

Först av allt var jag tvungen att läsa ut den här boken. En fantastisk bok. Den bjuder på allt från fniss till gapskratt eller som sonen konstaterade: Den måste jag läsa men kan inte lyssna på den på jobb. Dom kommer ju att tro att jag är galen om jag går omkring och gapskrattar på det viset. Samtidigt som den bjuder på så mycket skratt ligger det en riktigt tragisk historia i botten.
Hoppas att er lördag också är bra.

3 kommentarer:

 1. Skön dag låter det som. Tar man sig tid till en bok så är livet toppen. Men vakna tidigt, det gillar jag inte, inte förrän efter några koppar kaffe.. Det ser ju annars skönt ut med en morgonpromenad.
  Ha en fortsatt fin helg.

  SvaraRadera
 2. Här finns också en sån björk där det fortfarande är lite grönt i bladen, alla björkar intill har tappat sina blad, lusigt.

  Jag tror att just hästen med täcket på sig är ovanligt frusen. Nej, jag har så klart ingen aning....

  Den här boken om Ove, den verkar alla utom jag ha läst. Bra att höra att den är bra!

  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Alla verkar läsa den där..50 nyanser av nånting, vad har jag missat?

  SvaraRadera