lördag 27 oktober 2012

Saknad

Har just läst ut "femtio nyanser av honom" och saknar boken redan. Kunde inte låta bli att läsa, läsa och läsa men ville samtidigt på inga villkor att den skulle ta slut! Så konstigt det kan bli. På baksidan av boken står att den är beroendeframkallande! Jag är den första att instämma. Wow så bra den är. Jag har nu varit inne på Adlibris och beställt nästa bok i triologin, "femtio nyanser av mörker". Ser fram emot januari när sista boken kommer på svenska. Fast å andra sidan, vad ska jag göra när dom är lästa alla tre? Nåja det är ett senare problem.
I går kväll var vi på After Work i bibliotekets regi. Dom hade ett erotiskt bokbingo på Café Nyfiket som ligger vägg i vägg med biblioteket. Dom bjöd på en salladstallrik och ett trevligt bingo där vi fått skriva ner ord på en bingobricka. Orden valde vi från ett papper dom delade ut. Efter det läste dom ur olika böcker med erotiska texter och som på ett vanligt bingo så gällde det att kryssa när man hörde sitt ord läsas upp. Jag vann boken på bilden ovan.

I morse såg det ut så här på marken hos oss. En blandning av höst och vinter.

Trädgårdsbordet och stolarna hade inte kommit in men under dagen har Hasse burit in dom. Det känns inte som att vi kommer att sitta där mer i år.

Utsikt från vår altan. Visst är det vackert.

Blommorna ser ut att frysa.
Vi har varit på vernissage idag. En konstutställning hos Atelje Götesdotter i Bjärnum. Riktigt trevligt. Efter det behövde vi handla en del till middagen och sedan har det blivit middag med ett glas vin. Nu känner jag mig nöjd med dagen.
I morgon ska vi på en liten resa. Ska försöka komma ihåg kameran och delge er foto från trippen. 

2 kommentarer:

  1. Snö och kyla.....brrr...lite för tidigt tycker jag.
    Här har vi tänt en mysig brasa inne ikväll.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. ja snöa o kyla säger oxå jag..men jag tycker ni har mera snö än vad vi har just hos oss..Ja blommorna fryser..det ser man ju..<vilken härlig bok du vann.. hihi..kan va bra att läsa nått annat emellanåt.

    SvaraRadera