söndag 21 oktober 2012

Virrig

Jag var nog en aning virrig förut. Boken jag köpte heter "femtio nyanser av honom" och inget annat. Tror att jag fått ordning på hjärncellerna efter att ha cyklat en runda. I stället för att gå på gymmet tog jag fram hojen. Det var faktiskt flera veckor sedan senast. Trött blev jag, 3,7 mil krävde sin kvinna idag. Inte klokt vad snabbt man lägger av. Solen tittade fram under rundan och vädret var riktigt härligt.
När jag kom hem var sonen här. Han hade också tränat cykling fast i skogen. Vi åt middag och sedan for han i väg igen. Nu var det handboll som gällde. Själv valde jag kaffe och stickning. Vad hittar ni på en sån här skön söndag med 15 plusgrader?

5 kommentarer:

 1. Vi var i skogen och grillade korv. Härligt. Det var skönt ute, förstår att du tog cykeln. Fler sådana söndagar tack! :-)

  SvaraRadera
 2. Tror inte det var 15 grader här i går, mer 5... men det regnade inte så trädgården fick lite uppmärksamhet..
  Blogging blir det inte mycket tid till, i varje fall inte läsning, det har varit lite kaos runt mig det sista halvåret, får hoppas det bättrar sig snart..
  Träna, och bli av med lite stresshormoner hade nog varit mitt i blinken. Du är så duktig som håller igång :)

  SvaraRadera
 3. Och jag fick mail om att jag har ett bokpaket på ingång och där finns nog 50 nyanser av nånting med, men vad var det? Grått?
  Agnetakram

  SvaraRadera
 4. 3,7 mil, förresten, jag visste det var något viktigt jag skulle kommentera, det är ju urlångt. Jösses vad du är spänstig.

  Jo, apropå norrmän, dom är urtrevliga. Den här mannen som jag råkade ut för var inte norsk från början, om jag uttrycker mig försiktigt. Han talade nog norska, men den gick inte att förstå, han var från något sydasiatiskt land el likn......ville gärna skriva och tala om det. Tack för din omsorg!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Söndagen spenderades på vägarna hem från ett underbart varmt och soligt Skåne!
  Kram Inger

  SvaraRadera