torsdag 12 april 2012

Motionen som kom av sig

Hade tänkt att gå en rejäl runda stavgång när jag kom hem idag men ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag var trött när jag körde hem och kände inte för något annat än att kasta mej på soffan. När jag kom hem fick jag syn på alla plantor som kommit upp av fröna som såtts. Det var hög tid att göra något åt trängseln i krukorna. Plötsligt blev jag så pigg på att plantera. Ner med hela rasket i källaren och dela och plantera i andra krukor. Ett helt bord på ovanvåningen under takfönstret blev fullt och alla krukor tog slut.
Den här bilden togs för en vecka sedan. Kan säga att det hänt massor på den senaste veckan. Plantorna växer fort.
Som vanligt så kommer det upp massor av plantor och jag vet inte var jag ska göra av alla. Här syns tomatplantor.
Här syns bordet med alla plantorna på. I morgon är det läge att köpa fler krukor. Alla är ju inte omplanterade ännu. Förra inlägget handlade ju om att finna ett fel. Så klart såg ni rätt. Samma bil kör om mej (och alla andra) varje morgon. Heldragna linjer, kurva, backkrön, skit i det! Han kör om ändå. Kanske läge att starta lite tidigare hemifrån. Om inget annat för att han kunde vara rädd om sina medtrafikanter.

1 kommentar:

  1. åh vad mycket plantor!
    om jag hade en fin trädgård så skulle jag försöka göra lite odlingar men nja, inte i år. Vi måste få en gräsmatta först.

    SvaraRadera