söndag 15 april 2012

Tillfälligt slut i rutan

Jag tar en liten time out från bloggandet (tror jag). Ja, åtminstone känns det så idag. Kan se att det är en hel del personer inne och läser på bloggen. Dock är det klent med kommentarerna. Vad det beror på kan man ju fundera över. Antingen är det jag skriver i högsta grad ointressant eller är en del för lata att kommentera???? Hade varit intressant att veta vilket. OBS! jag är mycket glad för dom kommentarer jag får. I vilket fall som tar jag en paus nu så får vi se om skrivarglädjen återvänder. Kram på er alla som läser och skriver. Over and out.

17 kommentarer:

 1. Vad tråkigt, jag följer din blogg varje vecka och tycker du har en kul sida. Synd!

  SvaraRadera
 2. Jag läser, men kommenterar generellt sett uruselt och ännu mer uruselt numera då jag mest läser bloggar via mobilen. Det är mickligare att kommentera via mobilen och då tar latheten överhand, tyvärr.

  SvaraRadera
 3. Jag är bara lat o kommenterar allt för snällan.
  Förstår att du behöver vara lite bloggledig. Sliter en hel del att uppdatera varje dag.
  Vila!

  SvaraRadera
 4. Nej, så synd! Försöker kommentera när jag har tid. Maken är här dagtid och jag får nätterna så då läser jag mest bloggar, men förstår Dej!
  Kram Inger

  SvaraRadera
 5. Så synd att du lägger av, jag läser din blogg dagligen, är mycket road av att läsa om din träning. Du är ju superduktig. Släpp in Hasse i bloggen, han är ju tusenkonstnär när det gäller sund mat och du en ypperlig coach till alla som behöver få stimuli till att börja träna och investera i sin framtid.
  Kram på dig Agneta

  SvaraRadera
 6. Synd .. jag som precis hittat hit!
  Håller med .. synd att så få kommenterar - man blir så glad för lite respons! Trevlig blogg.
  = )

  SvaraRadera
 7. Ibland behöver man pausa.
  Din räknare tickar väl på - så läsare/följare har du!
  Skriv för din egen del, som en dagbok, å fröjdas om någon kommenterar :)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Men! Hur ska jag då veta vad som händer hemma?
  Å jag vet att jag sällan kommenterar, men då har jag ju inget att säga när vi ringer :)

  SvaraRadera
 9. Jag återkommer säkert med mitt skrivande. Kände bara för en paus. Nöjer mig med att gå in på andras bloggar, läsa och kommentera. Vill för allt i världen inte tappa kontakten med alla goa bloggare och läsare.
  Kram på er.

  SvaraRadera
 10. Synd att du känner så, men man kan verkliogen undra ibland när man ser på statistiken hur många som varit inne och hur många som kommenterat. Fast det är ju ändå positivt att det är intressant att titta i på bloggen. Jag hoppas du är tillbaka snart igen.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 11. Nej, va synd, men du kanske får lusten tillbaka, det får vi verkligen hoppas! Kramar Agneta

  SvaraRadera
 12. va synd. säger oxå jag.. men ta en paus o så återkommer du.. Jag är in o läser ..men vissa gånger har jag inte tid att kommentera.. Här vräker snön ner nu..så det känns som våren är långt borta...Kram Christine

  SvaraRadera
 13. Hallå min ÄLSKADE unge, sluta inte med bloggen, mina kommentarer är inte många , men det är ju ett underbart sätt att ta del av din vardag, där det händer bra mycket mer än i vår.
  Kram mor

  SvaraRadera
 14. är in o kikar om du har "kvicknat till".. här regnar det o jag fryser om mina bara fötter.. borde elda..men skitt nu ska jag gå opp o sy spela Lars Winnerbäck på hööög volym!!

  SvaraRadera
 15. sköt om dig så hörs vi då vi hörs!
  stora kramar!

  SvaraRadera
 16. Glad valborg o 1 maj till dej.. Sköt om dej.kram kikka

  SvaraRadera
 17. Prova igen ! Jag hade inte publicerat färdigt när du skrev din kommentar så det var konstigt att du kunde kommentera . Går det inte komma till min utlottning skriv att du deltar i det senaste inlägget och vad du önskar dig. Ha det gott i vårsolen. Kram Eva

  SvaraRadera