torsdag 7 april 2011

Ännu en mässa och lite annat

Idag har vi varit ett gäng från arbetet på en mässa i Göteborg. Mässan heter Leva och fungera. Där var allt i hjälpmedelsväg man kan tänka sej och lite till. Där var faktiskt en monter med mat och en med smycke. Det är ju absolut hälsa båda delarna men jag kan tänka mej att det fanns annat som man som handikappad kan behöva få tillgodosett först. Rullstolar som var riktiga värstingar. Det fanns även en monter med sexhjälpmedel. Naturligtvis kan en person med handikapp behöva hjälp även med detta. Nu är det ju ett ämne med mycket tabu och hyschhysch. Tråkigt att det ska behöva vara så 2011.
Det blev även en föreläsning om förvärvade hjärnskador som vi alla tyckte var mycket bra.
Då jag kom hem planterade jag lite blommor i en kruka som jag satte på trappan. Det var påskliljor och penseér tillsammans. Hoppas att dom inte blåser bort för det stormar rejält här i kväll.
Efter det och lite annat plock har jag bara knypplat på ängeln som Lena i "tankar vid midnatt" beställt. Nu är det bara en liten bit av kjolen kvar. Den blir säkert klar på lördag.
Jag fick den här fina blogawarden av Eva som har bloggen Evas pysselsida. Jag blev verkligen glad för den. Nu ska jag lämna den vidare till fem stycken som inte har hundra följare.
Här kommer dom:

Naturligtvis finns det flrea andra som jag skulle vilja ge en award men det får bli dom här idag. Hoppas att ni låter den vandra vidare.

10 kommentarer:

 1. Grattis till awarden, och trevlig helg.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Nu gjorde du mej riktigt glad Mimmi! Tusen tack för den fina awarden! Hoppas du får en jättefin dag! Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis till awarden hoppas du får en härlig helg /Kram

  SvaraRadera
 4. Tackar tackar!

  //Ditt och datt....//

  SvaraRadera
 5. Grattis och tack kära syster ♥ ♥ ♥ Blev jätte glad!

  SvaraRadera
 6. Va du är snäll! Tack!

  SvaraRadera
 7. Skickar en varm vårhälsning till dig. har i dag suttit ute i linne och fikat. När jag påttade i jorden så surrade en humla förbi. Skickar den vidare till dig med vårglädje...

  SvaraRadera
 8. Hej där, hur mår du? Längesen jag såg en uppdatering så ville bara höra så att du mår bra.
  Kram på dig
  /Malla

  SvaraRadera
 9. Hej Mimmi! Hoppas allt är väl! Kram!

  SvaraRadera
 10. Hoppas allt är bra. Det har varit tyst hos dig några dagar. hoppas allt är bra! Själv har jag suttit 2 timmar i trädgården och njutit av livet - om det inte vore för en revolterande tonåring så hade livet varit underbart härligt! Solen har värmt min värkande kropp så lyckan bubblar inombords. Önskar dig en skön fredag

  SvaraRadera