lördag 2 april 2011

Mässa igen

Den här helgen var det dags för en mässa till. Det räcker dock med en. Förra helgen var det ju två. Nu åkte vi på hus och hem-mässan i Kristianstad. Där fanns massor att se. Vi var ute efter att kolla in fönstertillverkare. Det var trevliga killar som stod i montern för Morups fönster. Dessutom är fönstren svensk-tillverkade vilket vi gillar. Det blir nog dom vi väljer. Vi ska byta ut fönstren på ovanvåningen. Tänk då blir det bara två sidor på vart fönster här uppe med och spröjsar emellan! Högst sannolikt att fönstren blir putsade lite oftare då.
I varenda monter bjöds det rikligt med godis. Vi kunde konstatera att det måste bli rena förtjänsten att gå dit för en trebarnsfamilj. Ungarna kunde ju fixa gratis lördagsgodis.
Där fanns ett bageri som sålde smarriga wienerbröd (nej, vi åt inga) och matbröd. Hasse köpte tre brödkakor.
Dessutom fanns det lite försäljning av växter. Ett gojibär och tre liljor fick följa med hem.
Kvällen fortsätter med Körslaget och knyppling av ängel.

4 kommentarer:

 1. Du har verkligen fastnat för mässor nu, men det hade jag nog också, hade det varit några. Det är ju kul att trava runt fast¨n man inte ska ha något. Gojibär har jag sått, knöttesmå plantor har det blivit. Hur ser din ut? Jag har inte helt klarat finna ut vad det är. Bären har jag heller aldrig smakat, har du?
  Ha en fortsatt fin helg :)

  SvaraRadera
 2. Gå gärna in till mig och var med i Lippe- uppropet!

  SvaraRadera
 3. Det kommer att bli skönt med nya fönster, det är ju ögonen på huset, jag är väldigt glad för våra nya fönster, lättskött och bekvämt. Förut hade vi dubbelkopplade (eller vad det heter) och blyinfattade små rutor på många, det var vackert men jobbigt.
  Agnetakram

  SvaraRadera
 4. Hum, du hade ett magiskt besök tal precis när jag kom 4444!
  Positivism kan vara både och, själv skulle jag behöva en påfyllning ...! ;)

  SvaraRadera