fredag 15 april 2011

Äntligen!!!!

Ni är några stycken som har undrat var jag tagit vägen. Det kan jag svara på nu. Bredbandet har legat nera i 1 vecka! så även telefonen. Vi hade några minuters kontakt med omvärlden i går kväll men då hann vi bara kolla mailen. Nu får det bli ett sammandrag av veckan som gått. Veckan har varit helt ljuvlig. Förra helgen blev det mycket promenader och cykling. Solen sken och det var verkligen vår! Jag tog foto på både vitsippor och tussilago. Ska lägga in dom sen men vågar inte utmana ödet utan skriver lite snabbt istället. Man vet aldrig när det roliga tar slut. Hade massor av energi i helgen. Den har räckt hela veckan.
I tisdags var jag på viktgruppen igen och mitt andra delmål nåddes, - 10,5 kilo! Fatta att magen nästan är försvunnen och det har även försvunnit 12 cm på rumpan. Jag mår strålande!!!
I går kväll samlades vi i bokklubben. Då var det två som jag inte träffat i år som spärrade upp ögonen och konstaterade att: du har blivit smal! Ja tack, sa jag. Ny bok att läsa till nästa träff blev Hypnotisören av Lars Kepler. Någon som läst den?
I kväll var det dags för två pass på gymmet efter jobb. Funwalk och puls cirkel. skönt att ta i så kroppen skriker och illamåendet sitter på lur. Nu mår vi prima bägge två. Ska titta på Så ska det låta nu. Det är ett lagom lätt-tittat program.
På söndag är det dags för mej att börja med riktig mat igen. Får se vad kroppen gillar det. Hoppas min energi och mitt goda humör håller i sig. En på gymmet undrade om jag varit besvärlig nu när jag gått på diet. Tvärtom tyckte Hasse. Det är väl ett gott betyg.
Kram på er allihop.

10 kommentarer:

 1. Oj, gratulerar till viktnedgången! Det var mycket som försvunnit och toppen mår du! Vad duktig du varit!
  Ha en riktigt skönt veckoslut!

  SvaraRadera
 2. Åh där är du! :D
  Stort grattis till viktnedgången - det går ju strålande!
  Jag har läst hypnotisören och gillade den så mkt att jag direkt efter läste nästa bok, paganinikontraktet!

  SvaraRadera
 3. Grattis! Var nu rädd om lilla magen när den ska börja att ta hand om fast föda igen.
  Hörs i morgon.
  Sjökullen

  SvaraRadera
 4. Grattis, vad kul att nå sina mål. Du är ju helt enorm med både kost och träning. Datatrubel är däremot inte kul, var faktiskt inom nu för jag saknade dig, kul att du är här igen :)

  SvaraRadera
 5. Gratulerar - så duktig du är!!! Skönt att du är tillbaka! kram

  SvaraRadera
 6. Välkommen tillbaka, ja det är inte utan man sakna dej och undra vart du tog vägen, förstår att det inte varit kul att va utan både bredband och telefon hualigen, tänk va beroende man blir
  Wow va duktig du varit , va kul det kommer att bli att köpa lite nya kläder sen nu till sommaren ... du har verkligen varit ståndaktig, men känner man att man mår bra så går ju allt mycket lättare Hoppas du får en lika härlig helg som din vecka varit /kramar

  SvaraRadera
 7. Där är du igen! Skönt och roligt att höra ifrån dej igen och att allt är bra med dej! Bra jobbat och grattis till dom tappade kilona! Ha det så gott! Kram!

  SvaraRadera
 8. Grattis till dom förlorade kilona. Måste kännas skönt att nå sitt mål.
  Jag har ny blogg, saknade bloggandet.

  SvaraRadera
 9. Du är inte dålig....så många kilon. Jag skulle behöva ta bort ett par för att min nya klänning till bröllopet jag ska på i juni ska sitta riktigt snyggt. Men jag väntar ett tag till!! Kram Eva

  SvaraRadera
 10. Grattis...tänk att du lyckats gå ner så många kilon.
  Jag har också undrat vart du tagit vägen, eller om du bara slutat kommentera på min blogg. Men nu vet jag varför.
  Jag har läst boken "Hypnotisören", jag tyckte den var jättebra.
  Kram!

  SvaraRadera