onsdag 6 april 2011

Kallmålning och blommor

För cirka en månad sedan var jag in på Blommia.se och gjorde en beställning på blommor. Hon har så många vackra krukväxter, saint paulior och annat. Igår kom det en lapp att dom fanns att hämta på posten. Hon väntade att skicka dom tills frostrisken var över. I dag hämtade jag ut paketet. Jag hade beställt fyra olika. En av dom hade redan små söta blommor. Ska försöka sköta dom väl så det blir många blommor.

I går hann jag inte hämta blommorna för det var dags för en ny kurskväll med kallmålning. Jag gjorde klart min tulpankruka. alla som är med gör helt fantastiskt fina saker. I går gjorde dom flesta något för påsken men min kruka var ju tvungen att bli klar. När den var färdig hittade jag en liten tupp och en höna som jag hann grunda. Dom blir alltså inte klara till påsk men det kommer förhoppningsvis fler påskar. Eftersom det var kallmålning på kvällen fick jag hoppa över viktgruppen men enligt min egen våg ska det ha försvunnit ett par kilo även denna vecka. Får väl se hur det blir nästa vecka då jag ska dit igen. Är nu inne på min femte vecka av att bara dricka. Jag har massor av energi och mår alldeles förträffligt!
Igår hände det en hel del. Jag och en arbetskamrat tog lite fritt i går eftermiddag och körde till en närliggande kommun för att kolla upp en handarbetsaffär som är till salu. Dock var lokalerna alldeles för stora. Det blir inget av med den affären. Vi fick naturligtvis handla en del när vi var där. Köpte bl.a. garn till en sommartop som jag hittat mönster till på Drops design. Garnet är mörkrosa och riktigt sommarljuvligt.

8 kommentarer:

 1. Är det tulpankrukan du visar så är den ju helt underbar. Den kan väl duga som påskpynt,allt behöver ju inte vara kycklingar,tulpanerna blommar ju också till påsk.

  mor

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker kruka.
  Lycka till med dina nyinköpta växter.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det låter kul med kallmålning och vackert blir det!
  Va spännande att titta på lokal, det hade varit något, det.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Spännande med kallmålning... den blev ju urtjusig/Kram

  SvaraRadera
 5. Tjusig kruka och så roligt när man målat själv. Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Oj, hos dig sprudlar det av energi om dagen. Så kul att det går bra. Kallmålning låter spännande, krukan ser fin ut. Det har jag aldrig provat. Men plantor i posten, tjoho, det är glädje det. Nu blir det bara trädgård känner jag, men har man längtat en hel vinter så.... Ha det fint, kära du :)

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Jodaå, jag knypplar på. Förra onsdagen var iofs sista gången för den här terminen, men vi börjar i mitten av spetember igen. Jag har faktiskt blivit hembjuden till "fröken" för hon tyckte att det verkade som om jag tyckte det var så himla kul att knyppla, så hon ville visa mig ytterligare ett mönster att göra under sommaren!
  Det är vansinnigt fascinerande! Jag gör en spets nu som jag inte kommer ihåg namnet på och just nu ligger allt nerpackat, men det är en enkel sak, förstås!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 8. En liten bonus till dig på min blogg . Kram Eva

  SvaraRadera