söndag 22 juli 2012

Orientering

Skaparglädje undrade vad jag skulle göra hela 6 dagar medan Hasse är ute i skogen och letar skärmar. Nu vet jag svaret. Hålla koll på Facebook när dom kommer i mål och plocka sniglar. Det går åt mycket tid att hålla koll på dom så att dom kommer i mål igen. Går kanske lite fortare i morgon när jag kan programmet ordentligt. Gå gärna in på O-ringen och leta upp OK Torfinn, klubben dom springer för. Den som blir etappsegrare ska bjuda på tårta, det är sed. Idag får dom dock ingen tårta, ingen etappsegrare i klubben idag.
I morse var jag ute på en jaktrunda. Hittade bara 6 sniglar och tänkte: Wow, nu har allt plockandet burit frukt! Kvällens runda visar att det inte var fallet. Glassburken var halvfull med kryp när jag var klar. Dom är tydligen inte vakna så tidigt.
Jag har faktiskt tränat själv också idag. Det går ju inte an att bara sitta och kolla dom andra. Cyklade 4 mil i eftermiddag. Tid 1:38, nöjd.
En annan sak som gjort mej nöjd och glad idag är solen. Det har nämligen inte, tro det eller ej, regnat på hela dagen!! (borde faktiskt innebära färre sniglar eller?)
Har också hunnit med att tvätta 3 maskiner tvätt, handla, dammsuga och sticka en sjal klar.

5 kommentarer:

 1. Trodde vi också skulle få regnfritt. Hahhaa, det kom när vi precis skulle äta middag ikväll och hade dukat ute, visserligen under tak, men ändå. Nu sitter jag kvar ute med fällar och draperier och ljus och en värmefläkt. Det ÄR sommar och jag sitter ute, så är det bara.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Ja dessa sniglar har det "morsomt"! Jag plockar också men jag tror det är för kallt för igårkväll fick jag knappt halva glasslådan.
  Kram Inger.

  SvaraRadera
 3. En Solig dag hos mig också och inte en droppe regn, jag har bara njutit hela dagen.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Håller också koll på resultaten men med datorn.
  Håller tummarna för mera sol!
  Marie-Louise

  SvaraRadera
 5. Hej du! Jag försöker också hålla koll på orienteringen. Synd att jag inte var hemma i eftermiddag då du ringde, men bättre tur en annan gång. Du glömde garn och mönster till din sjal, så det måste väl va en annan sjal du stickat idag. Vilken energi du har.
  Mor

  SvaraRadera