tisdag 31 juli 2012

Ska vi gå på....

Minns den gamla dängan "ska vi gå på tigerjakt" med Mora Träsk?
Den är numer omdöpt till "ska vi gå på snigeljakt" här hemma hos oss. Varje kväll använder vi våra för jakten nyinköpta vapen och ger oss ut. Kvällens jakt inbringade nog endast ca. 50 stycken. Detta trots en ordentlig regnskur som borde satt fart på dom.
För övrigt så har vi arbetat två dagar efter semestern nu. Allt börjar kännas som vanligt igen. Träningen börjar så sakta ta fart igen. Det innebär cykel till och från arbetet i morgon.
Morgondagen ska enligt klart.se bjuda mest sol och 18-20 grader, endast lite vind. Med andra ord perfekt cykelväder. Hasse har lovat cykla och möta mej på hemvägen. Får se om vi känner oss pigga i benen och lägger på en extra runda. Nu är det i vilket fall som nattdags!

4 kommentarer:

 1. Åhh älskade Mora Träsk när ungarna var små, vi t om såg dem live, hehe.De är ungarnas Bruce Springsteen, hihi!! Älskar att cykla men tyvärr är det nästan aldrig det ultimata vädret för det men det är väl bra med lite motstånd så musklerna får jobba!!haha..Må gott =)

  SvaraRadera
 2. Hahaha den ska jag sjunga för Roger ikväll :) Tror han kommer bli glad då!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har också gått på snigeljakt men nu när vi åkt till Skåne köpte jag snigelgift och la ut annars har de väl tagit över trädgården!
  Kram Inger.

  SvaraRadera
 4. Ja jag hatar alla dessa sniglar som finns i oändliga massor. Vi får väl nog aldrig slut på dem.
  Härligt med cykelturer i vackert väder.
  Kram!

  SvaraRadera