lördag 21 november 2009

Sista uppdateringen fran Peru

Igar var annu en av dessa langa bussresor. Vi akte fran Nasca till Lima med en bekvam stor buss. Nu har vi ocksa varit med om en trafikolycka. Lugn och fin, det var inte var buss. En bit utanfor Nasca hamnade vi i en jattelang bilko eller langtradar och bussko. Vi var nagra stycken som traskade framat. Efter ca. 2 km sag vi en lastbil och en langtradare som lag pa sidan. Dom hade redan tagit ut lasten ur lastbilen. Langtradaren var lastad med massor av skrot. Det fantastiska var alla privatpersoner som hjalptes at att med sina bara hander lasta ur allt skrot for att den lastbil som stod framst i kon skulle kunna dra langtradaren at sidan. Det var precis som man ser i TV. Alla skriker och hojtar och hjalps at. Det hade varit stopp sedan kl. 5 pa morgonen sa ni kan ju tanka er koerna kl. 10:00!!!
Naval vi kom darifran och kom sa smaningom till Paracas. Dar akte vi ut till Ballestaoarna. Pa vagen hade en flock delfiner en show for oss. Sedan sag vi sjolejon, pelikaner, pingviner och manga andra faglar. OTROLIGT!!!
Idag har vi en del tid i Lima, vi ska pa indianmarknad och shoppa upp de sista pengarna. Sen bar det av till kalla nord.
Vi har haft en underbar resa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar