tisdag 28 augusti 2012

Cykeltur

Hade egentligen bestämt mej för att cykla till jobb en gång i veckan augusti ut men det blir inte alltid som man tänkt. Förra veckan blev det ju punktering och i morse när jag vaknade strax före att väckarklockan började tuta så var det för mörkt. Tror nog att jag hade sett men det är ju en fördel om den övriga trafiken ser mej också eftersom jag kör den längsta biten på en relativt vältrafikerad väg utan cykelbana. Bestämde mej raskt för att ställa om väckarklockan och sova 1 timme till.
I kväll när jag kom hem från jobb så tog vi ut stålhästarna och stack iväg på en runda om 3,6 mil. Det kändes bra när vi kom hem igen. Har nu cyklat 104 mil på racercykeln sedan den köptes den 18 maj! Målet var 100 mil i år. Det gör ju att ett mål är uppfyllt.
Efter dusch och middag tittade vi på Skavlan som intervjuade Justin Bieber. Har aldrig sett så många skrikande gråtande tjejer på en gång. Han sa i intervjun att han ville göra musik för alla åldrar. Hasse tyckte att han hade en del att arbeta på där med tanke på hur publiken såg ut på konserten i Oslo, som man visade klipp från.
I morgon ska jag vara ledig! Bara sådär har jag tagit en dag ledigt. Det är lugnt på jobb just nu och det känns skönt att kunna ta en dag då och då. Känns att jag mår bättre och har mer energi över då. Det fanns en tid då ständig övertid var legio, varje dag! Tack och lov att det är andra tider nu.
Nu tycker jag att ni ska kika in hos Skaparglädje. Skriv en kommentar och var med på utlottningen av häftiga vindspel. Skulle gärna själv bli ägare till ett sådant.

5 kommentarer:

 1. Kul att du vill vara med i mitt lotteri.
  Hoppas du får en skön ledig dag.

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Här törs man nästan inte gå ut och gå för all tung trafik än mindre ta stålhästen, men det lugnar väl ner sej när skörden är inne.
  Härligt att Du nått målet Du satt upp, nu är det bara bonusmil!

  Kram Inger

  SvaraRadera
 3. Hoppas du har en lika fin morgon som vi har här nu när du är ledig! Solen lyser in snett så där som den bara gör på sensommaren, underbart, och allt har vackert dagg på sig!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Jag älskade att cykla till mitt arbete, blev nästan lite besatt av det, en dag utan att få cykla till jobbet var en förlorad dag. Det blev 11 mil i veckan i ur och skur året runt. men så hände det som inte får hända.
  Om du undrar vad det var så kan du läsa en artikel jag skrev om vikten att använda hjälm.

  http://www.bltsydostran.se/opinion/insandare_blt/glad-over-att-mitt-huvud-klarade-sig(2337704).gm

  Cykla på hej och hå!
  Annika

  SvaraRadera
 5. 104 mil!! grymt imponerad!

  SvaraRadera