måndag 15 februari 2010

Måndag


Har varit en tur till Göteborg, förlåt en lantis vi var ju i Mölndal, för att träffa en presumtiv ny boende. Det gick bra att köra, vägarna var fina och i Mölndal hittade vi en stor gul lampa som var tänd. Det var solen!! Där var jättefint väder. Hemfärden gick också bra och vi var hemma lagom till det var dags att sluta för dagen. Naturligtvis hade vi hunnit med en runda på IKEA i Kållered för att storhandla! Ett blockljus á 25 kronor. Ibland är det faktiskt riktigt trevligt att bara strosa runt och i bästa fall få lite goda ideér på möblering.

När jag kom hem var min älskling ute i skidspåret men eftersom det inte var lång tid kvar innan det skulle börja skymma tog jag en svettig tur på motionscykeln i stället. Efter dusch och mat bestämde vi att det var läge att titta på OS-sändningarna. Jag säger bara Charlotte Kalla! vilken duktig tjej. Nu har hon fixat första OS-guldet till oss svenskar. HURRA!!! Kollade in hennes stil under loppet och kunde konstatera att jag nog har en bit kvar på min träning innan det ser ut sådär.

1 kommentar:

  1. Ja det var jätteskoj att hon vann! Satt och tänkte.....bara hon inte nu kör omkull! Men det gick ju bra....men det var nära! Ja då har vi vår första medalj och det tror jag peppar hela laget nu när det inte gick så bra ibörjan. Ha det gott/Leni

    SvaraRadera