söndag 13 maj 2012

Cykling

Idag var det dags för Göingerundan, ett cykellopp där långa rundan, 15 mil, går förbi vårt. Vi stod så klart ute vid vägen för att heja på cyklisterna. Den första klungan där var det bistra, mycket tävlingsinriktade miner. Lite längre ner i leden så hade dom tid att vinka och tacka för hejaropen.
Den här bilden är inte från i år utan från 2011. Då var sonen med. Det är han som vinkar i mitten av bilden. Att bilden är från i fjol spelar ingen roll, det såg likadant ut i år. Massor av cyklister i långa banor. Svisch säger det och dom drar förbi. I övrigt var vädret likadant i år som i fjol, vackert. Vi blev inspirerade av det vi såg och tog oss en lite mindre runda efter att alla cyklisterna susat förbi. Vår runda var dock bara 3,1 mil. Det fick räcka idag. Vädret stod oss bi, endast några små regndroppar, mycket sol och ingen vind. Efter en välförtjänt lunch i form av var sitt våffeltorn så körde vi till dotter och svärson. Dom behövde hjälp att flytta en "liten" sten, 160 kilo! Alltså bestod dagen av både ett konditionspass och ett styrkepass. Bra jobbat tycker jag. Undrar när vädret kan bli så pass varmt att jag kan cykla till jobb. Det krävs lite högre temperaturer om jag ska börja cykla klockan halv sex på morgonen. Hoppas att er dag varit lika skön som vår.

3 kommentarer:

 1. Cykla 3,1 mil !!!! Det var inte dåligt, från mina mått mätt. Jag tänker hur långt det är härifrån mig och det blir L Å N G T ! Jag tog en extra lång promenad idag i det härliga vädret. Utan hund !!!! Han ska ju stanna och sniffa på varenda grässtrå . Tålamodsprövande.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Meeen hallå.. så länge man har snöfritt på vägarna ere väl bara o dra på med velocipeden ;) Åsså kläder efter väder förstås... ;)

  Kramis
  Antje som motionerar doggen med cykel'n...

  SvaraRadera
 3. Ja, tre mil kallar inte jag en liten runda. Ni är så duktiga.
  Hur gick det med stenen? Kunde ni flytta på den?
  Önskar dig en trevlig vecka!

  SvaraRadera