torsdag 10 maj 2012

Konsert i kväll

I fjol köpte vi två biljetter till en konsert med Janne Schaffer och några till. Dom spelade Ted Gärdestads låtar. Konserten hette "För kärlekens skull". Tro det eller ej men några dagar efter konserten så kom vi på att vi glömt gå! Här för leden såg jag i lokaltidningen att samma konsert skulle ges igen. Skam den som ger sej! Vi bestämde att köpa nya biljetter. Denna gång ställde Hasse påminnelse på mobilen både dagen före och idag. Nu kom vi iväg. Den var jättebra! Janne Scaffer är ju otroligt skicklig. När sångaren, Johan Boding, började sjunga kan man lugnt säga att jag hajade till. Han lät precis som Ted. Samma ljusa röst. Nästan kusligt.
Tjejen som spelade och även sjöng var Marika Willstedt. Det är en av pianisterna i "så ska det låta". Kören Chorus Mix medverkade också. Allt var mycket proffsigt och dom kända låtarna stod som spön i backen. Vilken otrolig massa låtar den killen skrev. Synd att han inte orkade med jordelivet så länge. Vi köpte så klart en skiva, fick den signerad också. Nu går vi runt och trallar på gamla dängor av Ted.

4 kommentarer:

 1. Jag skrattar, det där är lätt hänt - att man glömmer gå när man köpt i förväg! Bra att ni kom iväg den här gången och Ted Gärdestad låtarna är så bra, så bra, så vackra. Han hade ett trassligt liv har jag förstått - läste hans brors bok om honom, intressant men tragiskt.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Men vilken otur att ni missade att gå på konserten. Men tur i oturen att konserten skulle spelas upp igen och att ni kom ihåg att gå iväg på den.
  Trevlig Helg!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Ja visst skrev han underbara låtar. Håller med att det var väldigt synd att han inte orkade med detta livet.
  Kram Inger

  SvaraRadera
 4. Det måste ha varit vackert. Hans låtar är så bra. Tur att ni kom iväg en andra gång.
  Kram Eva

  SvaraRadera