tisdag 6 april 2010

AJ!!

Efter träningen i lördags har mina vader talat om att det var ett tufft pass och att jag inte stretchade tillräckligt efteråt. Det har med andra ord gjort riktigt duktigt ont i dom. Smärtan vid morgonens uppstigning har inte varit att leka med. Jag kände inget alls i lördagskväll och lurades att tro att jag var rätt vältränad. (hur jag nu kunde inbilla mej det). På söndagen slog kroppen tillbaka. I går kväll smorde min vän in vaderna med en för näsan stark kräm "Hot & Cold", lite typ tigerbalsam. Det luktade inte gott men det gjorde gott. I morse var det lättare att stiga upp.
Idag har vi haft utbildning på jobbet, i försvarsteknik. Det har gjort att jag kände av armarna lika mycket som vaderna. Dock en mycket bra utbildning som lärde oss att bara man har rätt teknik är det inte speciellt svårt att komma loss ur olika grepp. Att träna samma grepp 20-30 gånger sliter dock på till exempel handleder vilket leder till mer smärta.
Som pricken över i:et var det inbokat två nya träningspass i kväll, ett pass med Boxmix och ett pass Funwalk. Bara att bita ihop och komma igen!! Jag märker att jag orkar mer än jag tror. Det är riktigt uppiggande att märka att kroppen lyder mej.

2 kommentarer:

  1. Hej Mimmi! Tack för din kommentar hos mej! Skulle gärna vilja veta hur man "tämjer" kristallerna. Ha det gott// Leni

    SvaraRadera
  2. Heja vad du är duktig! När ska jag få tummen ur kan man fråga sig!

    SvaraRadera