söndag 17 juni 2012

Äreport

Våra grannar som har en stuga en bit bortanför vårt har en dotter som gifte sig i går. Idag ska det vara någon typ av efterfest i stugan. Vi och ett annat grannpar fick äran att klä bågen som står framför huset. En rejäl sak som är byggd av ortens snickare och tänkt att ingå i ett staket efter att gästerna avlägsnat sej och festligheterna är över. I går var det dags att sätta grönskan på plats.
 Bågen innan vi startat, riset och traktorn på plats.
 Traktorn behövde för att vi skulle komma upp att klä det översta. Jag och grannen i skopan. Hasse och grannfrun på marken då de inte tycker om höjder.
Nästan klar. Tyvärr tog batteriet i kameran slut så ni får tänka er det färdiga resultatet. Kanske kan ta en bild idag av den helt färdig. Det skulle hängas brudparets monogram i blommor överst i mitten. I natt har regnet vräkt ner så jag hoppas att inte grönskan regnat bort. Annars är det ju bra med regn så inte portalen är vissen när gästerna anländer.
Nu ska vi ta en träningsrunda på cykel innan vi går på bröllopsefterfest. 

5 kommentarer:

 1. Vilken ära att få göra en äreport. Den blev säkert toppensnygg ! Ang. din kommentar har jag förtydligat. Det var nog både cykeln och min puls som drog iväg i sån fart. Idag är ännu en SM deltävling , men nu är det lugnare... vi är hemma och får nöja oss med att höra resultat i em. Ha en härlig dag . Här blåser som attan. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Men så fint och så vackert och vilket arbete ni lagt ner! Och det måste ju vara kalasbra med regnet i natt så att det är jättegrönt och fint idag!
  Kul med bröllopsefterfest - roa er! Ni har ju nära hem i alla fall, förstår jag! Praktiskt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Så fint, klär ni med eklöv, eller? Klädde ni den dagen innan bröllopet.
  Vi ska göra en till min systers bröllop, vi planerar att göra den dagen innan men är oroliga att löven vissnar. Men det går ju inte att hinna med samma dag som vigseln.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Och vi har alldeles för lite regn. Men vågar nästan inte säga något om det. Vet ju aldrig när det börjar regna i "evigheter".
  Modigt av dig det där med skopan!
  Marie-Louise

  SvaraRadera
 5. Så vacker båge i sommarskrud!
  Kram!

  SvaraRadera