måndag 16 januari 2012

Ny julkula o lite mer

Måndag och sotarbesök. Han var liten aning syrlig i tonen när han påpekade att det skulle varit en tätning mellan spisröret och väggen. Påstod att han informerat maken om det förra gången han var här. Ha, tror jag inte på, eller jo, det minns jag. Makens minne vaknade också när jag sa vad sotaren sagt. Han menade dock att eftersom vi lever i ett jämlikt hem så var problemet mitt. Får väl se hur det blir med det.
I kväll tränade jag bara styrka. Ska försöka bli lite mer effektiv och organiserad i min träning. På måndagar så blir det bara styrka, i morgon ska det bli ett pass styrka och ett konditionspass. Längtar till vädret blir bättre så jag kan rasta stålhästen ordentligt. Springa går an på vintern men cykla bär av någon anledning emot.
Jag har stickat en ny julkula i kväll. Planen är att göra en kula varje vecka hela året. Det ska väl inte vara så svårt eller vad tror ni? Foto kommer när jag fått tag i ullfluff att fylla dom med. Nu kommer inte alla att bli just jul-kulor. Det kommer säkert att bli andra färger än rött i dom. Har ju redan en grön ullig vårkula.

7 kommentarer:

 1. Du har ju en jättehög med kulor till jul med den farten...en per vecka! Det ska bli roligt att få se dem.
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Så roligt att vi får följa dina fina kulor under året. Vilken samling du kommer att få.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tycker inte heller om att cykla på vintern...är rädd att bryta ett ben!
  Sotarn skulle komma till oss snart också. Vi använder inte kaminen just nu men lika bra att få det gjort ändå :)

  SvaraRadera
 4. Cykla på vintern skulle jag inte heller våga mej på! tycker det ser livsfarligt ut när man ser någon på cykel vintertid, speciellt utan cykelhjälm! Ryser när jag tänker på vad som kan hända om dom skulle köra om kull. Men det där var ju en bra ide att göra en kula varje vecka! Var får du tag i ullfluff? Är på jakt efter ull att ha i mina dockor? Ha det finfint!

  SvaraRadera
 5. En i veckan blir ju en hel massa i löpet av ett år. Låter överkomligt. Dom blir väl gula så småningom också vill jag tro?

  SvaraRadera
 6. I vårat jämlika hem ska frun, jag, ut och snickra hyllor medans mannen städar. Problemet är bara att han nästan är färdig, jag har inte börjat...
  Ha en fin helg :)

  SvaraRadera
 7. Du är duktig med din träning och jag ser fram emot att få se dina stickade kulor! Jag är helt fascinerad över att som genom ett trollslag slår det igenom med stickade kulor - jag förstår det för det är jättefint, men vilket fenomen!
  Agneta kram

  SvaraRadera