måndag 2 januari 2012

Vardag igen

Så var det vardag igen. Förvisso endast en 4-dagarsvecka men ändå. Har ju varit ledig sedan julafton och det kändes aningen tungt att börja arbeta igen. Fast hur var det nu? Inte klaga! Det finns många som inget jobb har och kanske gärna velat ha mitt att gå till. Idag har jag varit i Göteborg i tjänsten så dagen bestod mest av bilåkning.
Skulle tränat i kväll men fick ett otroligt magknip och lite illamående då vi var på hemväg från Göteborg. Det gick inte över så jag insåg att det var bättre att vila än att träna. Nu känns det lite bättre. I morgon hoppas jag att det är helt över för då är nya pass bokade på gymmet.
Sticka julkulor är nog en lagom ansträngande arbetsuppgift i kväll. Jag varvar min virkade bolero med att sticka en kula. Det är jätteskoj att sticka kulorna och jag har så många idéer för hur dom ska se ut.

5 kommentarer:

 1. Vilka bra start på arbetsvecka att få åka på tjänsteärende.
  Jag får nog gå och köpa boken om julkulorna ändå, kanske.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. God fortsättning!
  Har varit i paradiset i 11 dagar så posten har tagits om hand av snälla grannen.
  Blev nästan lite av julafton idag igen då vi kom hem och postöppnade - ÄNGELN har landat hos oss!! Tusen tack! Vad fin den är och den kommer att få en hedersplats...
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Tihii, jag känner mig mera sliten idag när jag haft ledigt än i helgen då jag jobbade... men nu är huset städat.. Lite lagom av bägge delar är säkert bäst :)

  SvaraRadera
 4. Hade jag kunnat sticka så hade jag också gjort en kula. Dom är jättefina!

  SvaraRadera
 5. Åter på jobb, det känns ok. Visst har denna jul- och nyårshelg gått fort. Nu vill jag bara ha lite vitt innan det kan bli vår!

  SvaraRadera