onsdag 11 januari 2012

Snö och lite annat

Häromdagen fick vi också lite snö här nere i Skåne. Tyvärr låg det inte kvar mer än en dag. Idag har det regnat bort helt. Vår trappa var i alla fall så här fin i går morse.

Vår ena lilla kisemis, Tyra har en liten egenhet. Vi har ett fat med oknäckta nötter som står på samma bänk där katterna har sin mat. Det fatet med innehåll är av största intresse för den lilla damen då hon vill ha mat och det inte går fort nog. För övrigt gäller det allt som finns på den bänken. Inte ställa glas där inte. Härom morgonen innan jag steg upp hörde jag hur hon sköt nötter där nere. Då tyckte hon det var dags att stiga upp och plocka fram maten. Hon skjuter ner nötterna på golvet, en och en. Är vi nere och har oförskämdheten att gå på toaletten innan vi ger henne mat skjuter hon ner en nöt, tittar på oss. Om ingen reaktion, kommer nästa nöt. Sen är det bara för oss att plocka upp allt hon kastat på golvet och bistå med mat. Hon är ljuvlig!

Så här såg det ut på köksgolvet då jag kom ner.
Vi har tränat två kvällar i rad och i kväll spelar Hasse schack. Nu blir det till att virka mer på boleron. Förhoppningsvis klar i kväll. Håller på att blocka delarna efterhand. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet.
Jag vet att det finns en som läser det här som tycker den tar lång tid att få klar. Till den personen vill jag säga att jag ser fram emot att se foto på tröjan som hon påbörjade för några år sedan.
Ha en skön onsdagskväll och håll ut. Snart är det helg igen.

3 kommentarer:

 1. ha ha ha det var det härligaste! Tyra vilken katt! Underbar!

  SvaraRadera
 2. Vilken kattrackare full i bus. Bäst att hon får mat i tid.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. ...djur är bra på att fostra sina människor som de vill ha dem ;)å vilket tålamod de har!

  Hur man än bestämt sig för att hunden bl.a INTE ska upp i sängen, så vad har hänt efter snart sju år - hunden tar plats i sängen när det passar honom....

  Måste dock erkänna att det är allt lite mys/gos å ha honom där ibland...

  Kram

  SvaraRadera