lördag 14 januari 2012

Uppkopplingsproblem

Vi har haft problem med uppkopplingen här. Bredbandet och telefonen försvann en av alla gånger det blåste runt jul. Har kört på mobilt bredband men det fungerar lite si och så. Kopplar ner sej själv med jämna/ojämna mellanrum. Trist! Idag har vi fått telefon igen. Blev glad då jag såg många lampor lysa på modemet på morgonen. Får se hur länge det varar. Tyvärr ingick visst inte bredbandsuppkopplingen, puh! vilket ord!, i den här lagningen.
I går kväll var vår härliga granne här och som vanligt gick diskussionens vågor HÖGA! Han är helt otrolig på att prata och avbryta. Ibland fick jag slå näven i bordet för att få en syl i vädret. Vi är dock lika goda vänner idag som innan diskussionen. Fantastiskt med sådana människor! Han lovade följa med på en joggingtur idag. Får se om han faller ur? Lovar återkomma med besked.
Det blåser som vanligt rejält idag och kan kanske bli en jobbig joggingrunda. Har lovat mina knä att ta det lilla lugna.
Melodikrysset är nästan löst. Har ett ord kvar: ett land på 6 bokstäver ?n?e?n. Hjälp från någon?

8 kommentarer:

 1. Så där har vi också haft det med telefonanslutningen från och till i ett halvår. Nu har man hittat felet. Det underliga är att bredbandet varit OK men inte telefonen. Vi har det inte lätt vi som bor på landet, eller hur. Har du kommit på vilket land det kan vara? Jag kan inte släppa det, jag tänker o tänker....Kram

  SvaraRadera
 2. Det där med att prata och avbvryta känner jag så väl igen! Det råkar jag ut för dagligen! Inga namn.... men vi har samma efternamn han och jag! :) Det var klurigt....6 bokstäver...det som jag får upp har antingen en bokstav för lite eller en för mycket.... återkommer om det skulle dyka upp något! Ha en fin fin lördag!

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Nu du så rasslade till här.....kan dom här vara till någon hjälp.....Syrien. Cypern. Libyen. Taiwan. Bhutan.

  SvaraRadera
 4. Vad kan det vara för land, tyvärr ingen hjälp från mig!!!!
  Vi har problem med att internet bryter flera gånger om dagen, i går var en tekniker här från Telia, han konstaterade att det var störningar i ADSL-kontakten och att vi skulle byta det. Nu har vi gjort det men det är fortfarande samma fel. hm....
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Zaire, Island,... Neil telefon och bredband kan vara ett häck, så trist, men det ger visst goda diskussioner med grannen...

  SvaraRadera
 6. Irland, Indien... Men nu har du väl löst det :)

  SvaraRadera
 7. Jag har inte problem med uppkppling utan med att datorn aldrig är ledig... Kram på dig

  SvaraRadera