torsdag 9 februari 2012

Friskförklarad med mera

Nu är vår dator äntligen utskriven från sjukhuset! Det var virus. Hoppas att den inte smittat ner någon annan. Hasse undrade vid vilken gräns högkostnadskortet trädde in? Skämt å sido det kostade inga stora summor att fixa till och vi har haft lite datafri tid. Det är inte dumt det hellre. För övrigt har tiden gått åt till träning, som vanligt. Det har blivit en hel del skidåkning på Vittsjö golfbana. Det är riktigt härligt. I kväll körde jag ifatt Hasse. Han startade innan mej för han kom tidigare från jobb. Sen åkte jag ifrån honom!!! Han kände sej inte riktigt i slag idag men det gjorde däremot jag. Det gick undan idag. I måndags gjorde vi ett stadsbesök i Malmö. Vi var inbjudna på frukostmöte av O2 Vind-el. På mötet pratade Maria Wetterstrand. Hon berättade lite om hur hon såg på det där med att jobba med att vara miljömedveten. Vi fick en rolig historia ur verkligheten av henne. Under Earth hour ringde en journalist till henne och undrade om hon hade en lampa tänd på ovanvåningen i sitt hus eller om det möjligen var gatlampan som speglade sej i fönstret. Svaret blev: Har ingen aning då jag inte är hemma! Journalister!!?? Efter mötet gick vi lite på Åhlens, där var varmt och skönt! Jag köpte ett par orange! leggings och rosa strumpbyxor! Modigt av mej så ni vet. Sen blev det middag på ett hotell. Tyvärr glömde jag vad hotellet hette. Jag vill nämligen gärna göra reklam för det eftersom dom egentligen upphört med lunchserveringen när vi kom. Dom hade börjat plocka in maten från buffén. Trots det erbjöd sej en i köket att plocka ihop lite från buffén på var sin tallrik och hon kom även med en skål sallad till oss. Det är vad jag kallar service! Inte ofta man möts av den attityden. Det brukar vara tvärtom: nej, tyvärr vi har slutat servera lunch nu. Heder åt dessa goa, serviceminded människorna som arbetar där. Dit kommer vi att gå igen och då ska jag komma med namnet på stället. Glöm inte klicka på O2 Vind-el för att få mer information. Jag kan rekommendera er att gå med. Speciellt med tanke på vad som visades i Uppdrag granskning i går kväll.

5 kommentarer:

 1. Skönt att ni fått datorn fixad igen.
  Ja, det är bra pr för hotellen när de ställer upp för sina kunder, hoppas du inte glömmer bort var hotellet ligger till nästa gång du kommer dit.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja det var service det, sällsynta sådana ställen.
  Härligt att få datorn friskförklarad.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Härligt med funkande dator!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Vilket inspirerande inlägg,
  Har hört det där med Maria W eftersom äldsta dottern är med i gröna studenter. Men journalisterna är tokiga, tur man inte är känd.
  Imponerad av din skidåkning trots knä,
  Varm lördagskram

  SvaraRadera