söndag 12 februari 2012

Snö och några fler foto

Nu snöar det här, stora flingor singlar sakta mot marken. Skidspåren kommer alltså att bli bättre och det är ju inte fel. Igår körde jag igenom på ett par ställe.
Ett litet steg ut i allt det vita. Här kommer några fler foto från den gångna veckan. Först från den otroligt fina gårdbutiken i Gräsljunga som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Där kommer vi i fortsättningen att köpa ägg och lammkött. Äggen finns också att inhandla i ICA-affären i Markaryd. Annars blir det väl en trip till Gräsljunga då och då.
Hasse värmer sig vid eldkorgen. Det blåste snålt den dagen.
Här sitter en liten äggproducent och undrar säkert när allt vitt försvinner och hon kan få gå ut och picka i gräset igen.
Detta är veckans stora händelse här hos oss! Den är av den digniteten att Hasse var tvungen att fota. Han var rädd att jag inte skulle tro honom annars. Det händer inte ofta ska ni veta. Vår lilla förnäma fröken Tyra har varit utomhus!! Hon har inte varit utomhus sedan snön kom. Nä, små kisetassar trivs bäst inne i värmen menar hon.

7 kommentarer:

 1. Man har liksom vant sig nu till snö och kyla, det gäller säkert katten också. En månad till nu så börjar vårsolen tära på det vita. Din höna, härlig, hon ser verkligen ut att må gott inom hus.
  Ha en fin vecka, här är det liksom fullt kör..

  SvaraRadera
 2. Det verkar vara så med vår Eddie också. Han hänger vid dörren så fort vi har släppt ut honom. Ja, inte vill vi gå barfota ute i snön så de´så !!!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. När jag vakna idag så hade vi också fått snö, vackert är det men jag tycker det räcker nu /Kram

  SvaraRadera
 4. Du får sticka ett par raggsockar till kisse, så kanske hon vill gå ut. Funderar på att göra det till vår hund, det fastnar så mycket snö i tassarna när vi promenerar, Problemet är bara att jag tycker det ser så fult ut även om det är praktiskt.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Eldkorgen hade jag nog också stannat vid....lääääänge! Ha en fin Hjärtedag!

  SvaraRadera