lördag 25 februari 2012

Melodifestivalen

Har precis kollat in fjärde? omgången. Blir lite förvirrad eftersom det aldrig tycks ta slut. Hörde att dom skulle ha nåt extra program om vilka andra chansen-bidrag som skulle tävla mot varandra också. Hur länge kan dom dra ut på eländet. Det börjar bli patetiskt. Det är också ett ord som duger på en av förra veckans vinnare, Ranelid. Hörde en kulgrej från Eldeman i dagens melodikryss. Han berättade om en kompis som ville ringa och gratta Ranelid efter förra lördagens program. Det gick inte att komma fram för det var (själv)-upptaget! Bakade faktiskt för första gången på länge idag, en äppelkaka blev det. Det var så länge sen jag bakade att jag i hastigheten inte kom på hur jag skulle kolla om kakan var klar. Stod ett tag och funderade på om det var med kniv eller gaffel. Kom sen på att man ju testar med en sticka! Hur virrig får man bli?

3 kommentarer:

 1. Här är det färdigt med melodifestivalen och riktigt skönt faktiskt. Norge kommer dumma sig ut som vanligt ( i varje fall enligt min smak..)Baka, ja det har jag inte gjort på hela året, bra du kom ihåg hur man gör, den smakade helt säkert förträffligt :)

  SvaraRadera
 2. Jag tittade inte på melodifestivalen i går, jag har bara sett Del 1. Finns andra saker man kan fördriva tiden med en lördagskväll, är man nyfiken och vill veta vem som vann kan man läsa på nätet.
  Ha en skön söndag.

  SvaraRadera
 3. Jaaa, Melodifestivalen, ja, vad ska man säga, jag orkar nog inte riktigt med eländet. Det är som om alla låtskrivare får kramp och allt låter likadant. Sedan under året kommer det ju fram massor med bra musik, konstigt att den sällan kommer till den här tävlingen.
  Baka kaka, det låter gott! Och det där med stickan, jaaa, det är så man blir....
  Agneta kram

  SvaraRadera