tisdag 21 februari 2012

Vädret är skiftande

Vädret är verkligen skiftande. I går började jag fundera på att det kanske skulle gå att plocka fram cykeln för ett rejält träningspass på torsdag. I morse då jag skulle hämta tidningen fick jag skotta mej ut. Det hade kommit ca. 10 cm snö under natten. Helt otippat kan jag säga. I kväll när jag kom hem så fanns det nästan ingen snö alls kvar. Endast några högar där vi skottat ihop snö. Det händer saker i naturen. Det blev två pass på gymmet i kväll innan jag körde hem. Väl hemma så hjälptes vi åt att göra en otroligt god trattkantarellsoppa. Mycket lök och vitlök ingick. Skulle haft linser i soppan men insåg att dom var slut så det fick bli bulgur i stället. Smarrigt! Resten blir lunch i morgon. Till det åt jag två skivor mandelbröd med ost på. en middag som hette duga. Dessutom helt vegetarisk. Vår äldsta dotter är vegetarian och en gång i världen lärde hon oss att det inte måste ingå kött vid varje måltid. Vi blir mätta ändå.

4 kommentarer:

 1. Aprilväder!!!!
  Det lät gott med kantarellsoppa.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Aprilväder, jag håller med Skaparglädje. Fast vårt väder är annorlunda, vi har dimma, spöregn, storm och svinkallt precis hela tiden.
  Nej, kött behöver man inte alls äta varje dag. Jag har haft perioder när jag inte ätit det alls och det går jättebra. Soppor är urgott, en favorit här!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Mm, gott med kantarellsoppa, fick det på syjuntan sist!
  Här har vi ingen snö kvar, just nu regnar det. Längtar tills vi åker till Skåne!!!
  Kram;)

  SvaraRadera
 4. här vräker det ner snö ;(
  jag vill ha vår nu!
  kramen

  SvaraRadera