söndag 4 juli 2010

Målning

Målade ju hallen och trappuppgången första gången i går. Steg upp redan klockan 8 idag för att måla innan det blev för varmt. Igår rann svetten, fel den forsade nerför ryggen under arbetet med att klina färg på väggarna. Typiskt nog räckte inte färgen till allt ännu en gång men fick i varje fall hallen klar nu på morgonen. Kunde efter det ta ner all maskering runt fönster och dörrar. Det känns riktigt bra när man kan ta ner den, då känns det mer färdigt! även om det återstår mycket jobb. Nu står frukosten på tur med naturell joggi, jordgubbar och olika sorters nötter, mums!! Efter det blir det så klart kaffe. Nej, nu blev jag hungrig. Solong!

5 kommentarer:

 1. Mimmi hur orkar du i denna värmen!!?? Idag har jag nästan storknat! Jag var totalt slut efter tips rundan på Hjorten! Ha ha, du den vinkaraffen går inte av för hackor! Nä nu blir jag också sugen på något gott efter att ha läst om din frukost och grillkväll! Blir att gå ner och titta i kylskåpet! Ha det gott//

  SvaraRadera
 2. Ja du sliter med renovering du också, det var säkert smart att starta så tidigt, men det blir ju fint när det är färdigt. Jag säger alltid på sommaren att det där tar jag till hösten, nu vill jag vara ute, men på hösten så kommer jag på att till våren/ sommaren så kan ju dörrarna stå öppna och jag kan vara ute.. du kan tänka dig hur mycket målat det blir här ;)

  SvaraRadera
 3. jaa, så skönt att dra bort maskeringstejpen! :) blev det fint?

  SvaraRadera
 4. Det blev fint. Får se om jag orkar trappuppgången i morgon när jag kommer hem från jobb. Högst osäkert!

  SvaraRadera
 5. Hemkomna ... massor att göra ... solen kommer fram!
  :)

  SvaraRadera