söndag 4 mars 2012

Fint besök

I helgen har vi haft fint besök fra Norge. Det har varit en väldigt trevlig helg med dotter och svärson. Vi firade Hasses födelsedag i går fast han fyller inte förrän på onsdag. blir det present inte innan. Idag tog jag, dottern och svärsonen en liten löprunda i skogen. Jag springer hela tiden och tittar oftast rätt ner i backen. Dottern behöver gå lite emellanåt. Detta gjorde att jag missade tre! praktfulla älgar som stod på ett hygge. Svärsonen hade önskat få se vildsvin, men som tur var fick han inte det. Han var rätt nöjd med älgarna. Sonen och hans två kompisar kom i mål i årets Vasalopp. Tur att ingen behövde bryta. Duktiga killar, ja alla andra också så klart. Vi tittade på målgången på SVT-play. Jätteskoj att vara med direkt på det viset. Har skickat ett sms och gratulerat.

6 kommentarer:

 1. Kul att ni fick se älgar (ja, inte du då) vildsvinen räcker att man får se på bild.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag beundrar verkligen de som klarar av det långa Vasaloppet, bra gjort! Ja även löprundorna som du gör är helt fantastiska tycker jag som bara lång-promenerar.
  Ha en fin dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. jag skulle vilja åka vasaloppen en vacker dag :)

  SvaraRadera
 4. Hoppsan....älgar, hur kunde du missa ? DÄR skulle min man varit. Han hade blivit lyrisk. Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Oj det är inte ofta man ser älgar, vi är ganska mycket i skogen ,( varit lite mindre sen jag bröt benet för det har varit svårt att gå i ojämn mark), men vi har bara stött på dom 2 gånger och vildsvin har vi också sluppit se ,men jag vet att det finns massor ,för de bökar ju runt så i marken. /Kram

  SvaraRadera
 6. Oj, älgar är ju häftiga... Men var är dina vårtecken?? Du har iofs ett par timmar på dig:) Kul att du vill vara med!

  SvaraRadera