onsdag 14 mars 2012

Så duktig!

I kväll har jag varit otroligt duktig, tycker jag själv. Som jag skrivit vid något tillfälle så är fönsterputsning och strykning inte direkt mina hobbies. Jag tycker båda delarna är urtråkiga. Har under en längre tid tittat på fönstren och insett att blommorna skulle älska mej om dom fick lite extra ljus utifrån nu genom att jag putsade rutorna. Det funkar rätt bra för mej när jag går länge och funderar på just fönsterputsning. Rätt vad det är bestämmer jag att NU ska det ske. Detta NU hände i kväll när jag kom från jobb. Efter maten som Hase fixat åkte putsgrejorna fram och vips var alla fönster på nedanvåningen putsade! Så underbart skönt!!! Nu ska jag bara vänta på nästa NU för att även ta fönstren på ovanvåningen. Idag har det varit riktigt gott vårväder här. Solen har visat sig från bästa sidan och det har säkert varit runt 15 grader varmt. Har inte kollat men det har känts så. Faktiskt skedde fönsterputsningen i kortärmat så sent som klockan 18 i kväll. Som ni ser har jag ändrat lite på bloggen. Tyckte vinterbilden kändes passé nu så jag satte dit en bild av en av våra fina orkidéer i stället.

6 kommentarer:

 1. Här hos mig har det inte kommit något NU ännu, men det skulle verkligen behövas. Har upptäckt en fördel med smutsiga fönster och det är att vårsolen inte blir lika stark, så man behöver inte fälla ner persiennerna.
  Ha en fortsatt fin vecka!

  SvaraRadera
 2. Inget NU här heller, men det börjar bli dags på allvar. Fönsterna ser för jäkliga ut. Men vi köpte ju den där manicken i höstas så det ska väl gå som en dans.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. sjusoverskan14 mars 2012 14:32

  Jag är likadan med fönsterputs! Jag pratar med mej i 14 dagar innan det är dags och sedan blir det NU. Men sedan jag bröt handleden tar "rut" hand om mina fönster, skönt!
  Vad fint att Du ändrat bilden, trodde Du hade snö än!
  Kram

  SvaraRadera
 4. fin bild och JA, vad duktigt, kan du komma och putsa hos mig med? ;)

  SvaraRadera
 5. Blir imponerad, ska se om jag får lite inspiration i dag...

  SvaraRadera
 6. skönt och få de gjort, känns skönt
  Ha en snygg kväll

  SvaraRadera