lördag 17 mars 2012

Inhandlat på symässan

I går var det ju dags för årets symässa i Malmö. Det blev bara jag och en arbetskamrat härifrån men oj vad vi hade trevligt. Det som gläder mej mest är att jag äntligen fick någon som kunde visa mej hur jag skule sticka min sjal som jag fick garn till i fjor då jag fyllde år.
Det här blev stickat i går kväll och idag har det blivit lite till.
Dom här smååå hjärtan fick jag för gott försök i den ädla konsten att knyta frivoliteter. Man fick prova på att gör det vid en monter. Jag har aldrig provat förut men det var riktigt skoj. Det bästa är ju att man inte behöver så mycket grejor till det, ett nystan och en sån där liten grej att sno upp tråden på. Lätt att ha med överallt. Dom som kan det gör ju alldeles fantastiska saker. Tro nu inte att jag gjorde hjärtan. Nej, jag gjorde en svans med en "knorr" på. Ha, ha.
En hel del knyppeltråd följde också med hem.
Garnet som är lila, grönt och rött är av bambu. Trots det är garnet otroligt mjukt. Reklamen sa också att det skulle vara antibakteriellt så av det röda och gröna garnet ska jag sticka disktrasor. Av det lila blir det kanske en sjal? Det andra garnet är gjort av siden och ska kanske också bli en sjal. Vi får väl se. Summa sumarum: Vi hade en härlig dag och fick massor av ny inspiration. Tro det eller ej men tågen och bussarna gick på utsatt tid och det mest fantastiska av allt: Det blåste inte i Malmö!! Har nog aldrig hänt förr.

2 kommentarer:

  1. sjusoverskan17 mars 2012 15:04

    Härliga vårfärger! Vad ska Du knyppla för roligt?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det verkar som du haft en riktigt härlig dag!

    SvaraRadera