torsdag 8 mars 2012

Våren som kom av sig

När jag reste mej ur sängen i morse blev jag inte sådär överdrivet glad: minst 5 cm snö skådade mitt öga! Trodde det var slut på det nu. Dessutom snöade det fortfarande.
Lagom till Hasse skulle fira sin dag och vi skulle få storfrämmande så planterade jag en skål med penseér och påskliljor och satte på trappan. Dom har lyst så vackert där. Idag såg dom ut att ha det kallt om huvudet. Tur dom är tåliga. Efter en skön och avslappnad morgon med lite kel och en långfrukost for vi in till gymmet och körde två ordentliga pass. Tog i rejält då det har varit mycket äta nu och i morgon kväll blir det mer då vi ska fira min äldsta brorsdotter. Ett försenat kalas pga sjukdom. Som dom säger: bättre sent än aldrig. Blir säkert nåt smarrigt där också, brukar vara så.
Har knypplat ett halssmycke till mej själv. Jag blev riktigt nöjd med det. Nu ska jag börja på en ny ängel. Har fortfarande tre änglar kvar på beställningen från "tankar vid midnatt". Jag måste bara skjuta in lite annat emellan annars blir det för tråkigt. Hasse fick en ny pulsklocka i födelsedagspresent. När han skulle ställa tid och datum med hjälp av satelit blev vi plötsligt av med en dag. Det var den 8/3 i stället för den 7/3. Vi fick inte rätt på den så idag gick vi tillbaka med den till affären. Det var rätt uppenbart att han som tog emot klockan inte hade en aning om hur den fungerade. Eftersom jag har en nästan likadan kunde han få veta detta. En annan kille skulle ringa och höra med någon vad man kunde göra åt det trots att jag sa att vi skulle ha en ny klocka. Den var ju för sjutton inte använd och redan lite halvdan. BYT UT den var mitt tydliga budskap! Han gick ändå iväg. Det skulle bara ta någon minut. Vi väntade 5-10 minuter innan jag tröttnade, sa till en annan tjej att hon fick leta reda på sin kollega och informera honom om att vi var i tidsnöd! Hasse tittade underligt på mej då vi inte hade något alls planerat mer idag. Men det hjälpte, efter en stund återvände hon med en ny klocka! Var den andre expediten tog vägen har jag ingen aning om, han står kanske fortfarande i telefonkö. Jag gillar inte affärer utan service. Vad var det att tragga om? Bara att byta klockan enligt min åsikt! Nu håller Hasse på att ladda den nya klockan så får vi se om den får rätt på tiden.

4 kommentarer:

 1. Fina bilder och fint smycke! Det är samma visa varje mars. Vi tror att våren är på G men SÅ lurade vi blir! Såg penseer idag, känns avlägset nu!

  SvaraRadera
 2. Vilket bakslag , men vi kom nog lindrigt undan för det är inte ens vitt på marken. Får väl se när vi vaknar upp imorgon.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Trist med bakslag. Hos mig har det bara dansat ner några enstaka snöflingor, inget som ligger kvar.
  Trevlig Helg:
  Kram!

  SvaraRadera
 4. sjusoverskan9 mars 2012 11:22

  Snö här också men nu är det barmark igen. Vad trött man blir på dålig service i affärer, jag går inte tillbaka till en sådan affär igen! Bra att Du stod på Dej!
  Kram;)

  SvaraRadera