torsdag 4 november 2010

En helt vanlig dag

I morgon vid 11-tiden är det helg! Nej, jag har inte fått fel för mej. Min helg börjar då. Jag har tagit ledigt i morgon från jobb. Tyvärr kom ett möte ivägan för en helledig dag. Jag ska dock ha sovmorgon och bara köra in för mötet. Förhoppningsvis är det över på 1 - 1,5 timme. I vilket fall som så måste det vara slut klockan 11. Då ska jag nämligen köra till stora staden och träffa Ulle för en mysig långlunch.
I kväll känns det alltså lite fredag. Dagen har gått sin gilla gång med arbete, matning av dotter och svärsons katter och sedan buggkurs. Det är riktigt roligt och väldigt svettigt. Kaffet efter hemkomsten smakade ljuvligt.
Med andra ord en helt vanlig dag i paret Karlsson liv. En dag som alla andra då inget speciellt hände men som vi är lyckliga nog att ha fått uppleva pigga och friska, utan smärta, sjukdom eller sorg. Livet består ju mest av dessa helt vanliga dagar och ändå pratar vi aldrig om dom. Jag tycker trots allt att dom är värda att prata om. Det är ju dom som är livet. Inte bara dom där dagarna då det är fest eller när något annat speciellt händer. Hur tänker ni?

6 kommentarer:

 1. Visst är de vanliga dagarna bäst, när allt går i sin vanliga lunk.
  Tyvärr har jag inte haft en vanlig dag i dag, jag har varit på begravning.

  Ååååh, i morgon blir det spännande att se vem som vinner din fina knypplade ängel, jag vill så gärna vinna, tycker den är kanonfin.
  Håller tummarna.

  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig !! Vardagarna är de flesta och när de löper på bra, mår man också bra. Jag ringer ofta runt till mina barn... bara så där. Idag hade en fått nackspärr och ett av barnbarnen hög feber. Då oroar man sig.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot långlunchen!!!

  SvaraRadera
 4. Åh, skönt med kortdag och trevligt att ni ska luncha!
  Jag älskar vardagen, det är ju den som är livet. Ok, idag var jag inte så positiv, men annars så gillar jag vardagen :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag är så absolut en måndagsmänniska, då vardagen tar till och allt går i sina vanliga banor. Tryggt och gott. Men det är ju kul med något extra en gång i bland också. Men vardagen är bäst. Hoppas du fick en fin fredag :)

  SvaraRadera
 6. Hoppas det blir en härlig dag idag!
  Kram

  Aha, du har arborister i familjen, det är bra att ha, det! Jag får väl kontakta dig om allt annat inte fungerar med min gamla ek......

  SvaraRadera