onsdag 10 november 2010

Mera stickat

Nu är ett par raggsockar helt klara och trådarna fästa. Jag blev nöjd med dom. Har startat på sonens också. Han har beställt med olivgrön fot i stället för röd.

Kvällen går i en lugn lunk. Har precis ätit en macka och startat på kaffet. När detta inlägget är klart ska jag fortsätta med kaffet och stickningen. Mozart på CD:n får mej att gå ner i varv ordentligt vilket är av stort behov efter dagens arbete som var allt annat än lugnt. Jag önskade åter igen receptet på hur man klonar sej. Har en svag aning om att det kommer att gå i samma takt i morgon.
Hur gör ni för att gå ner i varv? Bra ideér mottages med tacksamhet.

8 kommentarer:

 1. Med en god bok eller ett korsord går jag ner i varv.
  Här är det popcorn på gång och "Grey´s Anatomi" med dottern kl.21:00.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag höll på att säga operera venetromboser, soffan i en vecka hjälper... Men det går ju inte alltid att göra, spinna är mediterande,sticka.. ville tro du slappar av efter träning också, det viktiga är tycker jag, när mina tankar släpper och fokuserar på något helt annat eller ännu hellre - ingenting.

  SvaraRadera
 3. Och jag har just börjat på benvärmare. Första gången. Se om det lyckas väl direkt.

  SvaraRadera
 4. Hej igen!
  Jag tittade på min knyppeldyna i går, det var bara trassel :)
  TACK för att du vill göra en ängel till mig. Jag kan vänta till efter Jul om det är lugnare för dig då. Gör det när du får tid.
  Tack och Kram!

  SvaraRadera
 5. Härliga raggsockor !!! Går ner i varv ja......då går jag en runda med Ajax gärna i skogen. Fast inte när det är skitväder som nu. Sitter vid brasan och handarbetar,läser eller löser korsord. Varför har vi ett så himla tempo i våra liv nuförtiden ?? Kram till dig från Eva

  SvaraRadera
 6. Jag går automatiskt ner i varv då båda barnen sover - då har vi våra timmar för oss själva - bara lugn och ro :)

  SvaraRadera
 7. Jag lägger mig på spikmattan - då är jag tvungen och slappna av. Det har blivit min livlina!!!

  SvaraRadera