söndag 14 november 2010

Fars dag

Grattis alla pappor! Av vad jag kunnat se är det mest kvinnor/tjejer som bloggar men det finns kanske en och annan man som kan ta till sig. Min egen man har kört för att spela schack. Hoppas att han vinner sin match idag. Han har fått en förkylning så i kväll får jag träna själv. Sedan ska jag fixa till något gott med kycklingfilé åt honom. Barnen har fullt upp så den ende som vi kanske får se i kväll är sonen. Detta om han kommer i tid från Borås där han har sprungit orientering i helgen. Orienteringen idag går i djurparken. Hoppas att inte en kontroll sitter hos lejonen. Då får vi väl räkna bort honom med. Äldsta dottern är på pelargonmöte i Göteborg och mellandottern bor ju i Norge. Lite väl långt att fara bara för farsdag. Han vet nog att han är älskad ändå.
Enligt min mening är farsdag mest ett jippo för att handlarna ska få sälja. Det går ju lika bra att ge far en blomma, chokladask eller varför inte en slips vilken dag som helst. Firar ni farsdag och i så fall hur?

3 kommentarer:

 1. Min man är på cupfinal, Strømsgodset, vårat lag gick till finalen..Annars tack för nu vet jag det är fars dag i Sverige också, ska nog ringa pappa :)

  SvaraRadera
 2. Näääe, det är nog som så att det firas inte Fars Dag här så det märks något speciellt. Jag håller med dig, man kan fira far och mor vilka dagar som helst när det passar!
  KRam

  SvaraRadera
 3. Vi firar inte, Leon ville ha en kaka och då får han det :) Ska baka den lite senare. Ska väl ringa till min far och säga grattis också :)
  Mer än så blir det inte.

  SvaraRadera