fredag 12 november 2010

Reflexer

Har ni lyckats köra över någon fotgängare den senaste tiden. Det är verkligen en bedrift om man lyckas att inte göra det. Speciellt i sta´n. Där tror alla människor att dom syns så himla väl. Iklädda svart jacka, svart/blåa jeans och en svart väska susar dom rakt ut på övergångsställena. Där ska ju gu´bevars alla bilister stanna för dom. Men vad i h...e gör man när dom inte syns förrän dom sitter som en kylarprydnad. Nu har jag faktiskt klarat mej från att köra på någon men det är verkligen inte fotgängarnas förtjänst utan min egen.
Snälla människor: Använd reflex!!!

En billig livförsäkring


4 kommentarer:

 1. Hej Mimmi!
  Jag vill tacka dig för att du troget kikar in, även om jag inte hinner hälsa på i din blogg så ofta som jag skulle vilja.
  Ha en skön helg!
  kamomilla

  SvaraRadera
 2. Jaa, jag håller verkligen med dig! Använd refelexer. Och ljus på cykeln! Här på landet, jag bor väldigt mycket på landet, har det blivit som en oskriven lag, alla använder reflexväst och reflexer längst ner på benen och en del t.om. pannlampa! Det är jättebra och nödvändigt och hänsynsfullt mot bilisterna.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Exakt! Det är SÅ obehagligt då en människa plötsligt dyker upp då man kör!

  SvaraRadera
 4. Har nog varit på hängande håret ibland att befolkningen i Norge inte har gått ner ett par hack. Det är ju pin omöjligt att se dom nu. Kunde sen folk lära sig att gå före barnvagnen hade jag varit storglad! Inte tusan ser man barnvagnen bakom en bil heller, innan den är långt ut på övergångsstället, i bästa fall, för ofta tycker jag dom snedar över gatan 2 meter ifrån ränderna..

  SvaraRadera