onsdag 3 november 2010

Novembermys

Jaa, trots regn och blåst idag så gillar jag fortfararande hösten. När jag kom ut från jobb idag var det riktigt kallt och krispigt i luften. Det var bara att fylla lungorna ordentligt med luft. Så skönt!
 Denna vecka är jag kisevakt åt dotterns och svärsonens fyra katter och ett gäng hungriga höns. Efter väl förättat värv hos dem så bar det av hemåt i kvällningen. Regnet öste ner emellanåt men hem kom jag. Kvällen tillbringade jag endast i mitt eget sällskap eftersom min älskling tillbringar onsdagkvällar med att flytta schackpjäser. Passade då på att ha en riktig myskväll. Kikat runt lite bland era bloggar, läst, stickat och druckit kaffe. Det kallar jag novembermys men det går lika bra att sätta vilken månad som helst före mys.

Alla nödvändiga atiraljer.

Brasan sprakar muntert och sprider skön värme.


4 kommentarer:

 1. Vilken härlig kamin ni har! Jag gillar också hösten :)

  SvaraRadera
 2. Är det bara en eller ett par dagar med regn och rusk kan man ju överleva och att man slipper gå ut.
  Mysigt att få tända levande ljus och en värmande brasa.
  Höstkram!

  SvaraRadera
 3. Jaaa... mys och ljus är det bästa med hösten. Ikväll har jag tänt massor med ljus, dessutom brasa och så skratt och tjejbabbel. Nu är jag faktiskt trött !! Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Ja jag håller med dig, Novembermys är gött...bara jag slapp frysa så! Men det är bra att titta in hos dig då så får du mig på gott humör igen. Ses På Fredag, visst äter jag kinamat!!:-D Har tagit långlunch på 1.5 timme ...om du har tid förstås..

  SvaraRadera