måndag 8 november 2010

Stickat och TV

Raggsockarna jag lovat sticka till grannen är klara. I kväll var sonen hemma. Han såg raggsockarna och gissa vad han ville?
På tal om sonen, var det någon som såg programmet om barnmisshandel på TV i kväll? Jag menar ung och bortskämd. Det var sorgligt att se så tafatta människor. Tur inte alla ungdomar uppfostras så då hade vi fått leta upp ättestupan när vi blir gamla och sjuka. Dom klarade inte en enkel sak som att handla och efter en vecka var det i princip dags för det där städfejarprogrammet att göra en utryckning. Tragiskt. Nu är det ju inte ungdomarnas fel att det blivit så här. SKÄMS på er föräldrar som beter er så här!!! Det är verkligen psykisk misshandel att göra sina barn så beroende av föräldrarna.

6 kommentarer:

 1. Nu såg jag inte programmet, men min förstfödde är jag inte orolig för, han kan det mesta. Men minsteman, vad har jag gjort fel?? Antingen är han lat eller handikappad, för han kan ingenting, idag frågade han hur man lagar varm choklad, hm, lite för bortskämd 18-åring??

  SvaraRadera
 2. Du har fullt upp med dina beställningar och vem vill inte ha hemstickat?!

  Jag vill gärna beställa en knypplad ängel av dig. Priset är helt OK, jag har själv knypplat för många, många år sedan och vet hur mycket arbete det är. Och det är ingen brådska, gör det när du får tid, hör bara av dig när den är klar.
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 3. Jag såg inte programmet, har hört talas om det genom din far. Vad jag förstod tyckte han att det var bra. Fast jag håller med dig måste va hamskt att ha sådana föräldrar
  Kram mor

  SvaraRadera
 4. Jag läste om det där programmet men insåg att jag kommer bara bli arg av att se det så jag lät bli...

  SvaraRadera
 5. Jag har inte sett det programmet. Ibland kan tvprogram verkligen reta upp en. Ja du....juldisk-tawashi vad är det? Det var väl ett hoptråcklat ord, men det är en tawashi =diskboll på japanska och mina ska användas till juldisken. De är så himla roliga att virka. Ha det fint !!! Eva

  SvaraRadera
 6. Stackars barn som inte förbereds på livets påfrestningar. När mina barn var mindre hade jag jag Anna Wahlgrens barnaboken under huvudkudden.Vad som fastnade i mitt huvud var att barnen måste bli delaktiga i vardagliga familjensöverlevnad (inte den ekonomiska) för kunna känna att de är viktiga och betydelsefulla. Numera pratar man om KASAM - hur viktig känslan av sammanhang är för individen. Jag såg inte programmet för jag bojkottar det mesta som går på TV just nu.

  SvaraRadera