onsdag 24 november 2010

Glad, nöjd, lycklig? tja, varför inte!

Idag har varit en alldeles underbar dag. Den började som vanligt med att väckarklockan fick rackarspel kvart i sex. Min kropp säger varje morgon: alldeles för tidigt!! Men det är bara att ta tjuren vid hornen och sätta fötterna i golvet. Det var lungt på jobb. Eftermiddagen skulle ägnas åt en planeringsdag med en av mina enheter. Detta skulle ske utanför arbetsplatsen. Jag hade inga jättestora förväntningar på timmarna som skulle komma. Funderade på hur vi skulle kunna fylla ut all tid. Eftermiddagen blev fantastiskt bra. Alla strålade när vi gick därifrån.
Väl hemma igen hade Hasse tänt massor av levande ljus i huset och grejat middag. Först en förrätt med en smörgås med köttbullar och hemgjord rödbetssallad. Därefter en kycklingsoppa med champinjoner, kyckling och lök. Den hade han spetsat med konjak! Mmmm!! Det var så gott.
Efter det satte jag mig vid knypplingen, fullständig avkoppling.
Jag kände faktiskt att jag satt och log för mej själv när jag knypplade. Känner mej helt euforisk av denna goda dag.
Nu gäller kaffe och en deckare på TV. Sen god natt!

8 kommentarer:

 1. Förrätt och varmrätt på en vardag!! Jag blir avis. Tack igen för erbjudandet om stickhjälp, men jag har nu insett mina begränsningar och valt ett mycket enklare mönster istället. Tyvärr nästan lite för enkelt. Det är liksom bara att sticka på, i oändlighet. Men garnet är fint och det ska bli en fin och varm sjal. Ska lägga ut en bild nu ikväll. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Vilken toppendag för dig !!! Sådana vill man ju ha fler av. Eller hur ?!! Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Tänk vad skönt att få känna sig glad, nöjd och lycklig när kvällen kommer. Nu sover du säkert gott i natt också.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Härligt, det är ju så livet skall vara, eller hur!
  Och vad knypplar du nu? Jag är väldigt intresserad av knypplandet.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, är det lill-lördag så är det.....


  Antje

  SvaraRadera
 6. Om varje dag vore sån så hoppar man upp ur sängen före sex. Härlig dag på jobbet och hem till god middag, det låter fantastiskt. Knyppling låter avkopplande också. Nu hoppas jag du kommer att sova gott, god natt :)

  SvaraRadera
 7. Härligt att komma hem till ngt sånt! :)

  SvaraRadera
 8. Lyckan i livet är de små ting som mycket lätt bara flyger förbi om man inte tar tag i dem som du gör genom att sätta dem på pränt!

  SvaraRadera