söndag 28 november 2010

Snö, snö och åter snö!

I eftermiddags började det snöa riktigt rejält här. Just nu vräker snön ner! Jag gillar det! Får väl se om det går att komma till jobb i morgon. Hasse är ledig så han har dagen räddad. Vad han ska göra? Skotta snö såklart! Vi körde in och tränade i kväll. Man kan väl lugnt säga att omgivningen förändrats då vi kom hem efter tre och en halv timme. Det är inte mycket våra små misar varit ute idag. Dom har gjort en snabbrunda och konstaterat att dom frös om tassarna och velat in igen. Vi har inte behövt kalla så många gånger innan dom kommit störtande.
I går gjorde min älskling nya skidspår ute på åkern. Förra vintern köpte vi ju skidor. Det verkar som om vi skulle få nyttja dom i år också. Kan knappt tro att jag befinner mej i Skåne. Här brukar det mest bli sörja av den lilla snö som kommer. Nåväl, skidspåren lär han få göra om i morgon. Dom är helt igensnöade nu.

5 kommentarer:

 1. Vad roligt att åka skidor! Har inte gjort det på flera år...

  SvaraRadera
 2. Samma här på Gotland. Tvivlar dock på att det ligger kvar så länge. Här brukar det inte bli vinter förrän i januari men med lite tur så...

  SvaraRadera
 3. Ja, vilket snöande det är, och skotta får man göra. Finns inga snöskyfflar att få tag på i affärerna, alla är slut.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Snö här och snö där, ja säkert i hela Sverige och det är bara november än !!! Lite tidigt !!! Säg till bara om du vill sticka mössan. Mönstret ligger nog på Drops. Tar reda på det i så fall !!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Men mamma, följer du inte med på nyheterna. Jag tror att viktigt folk där kallar det Klimatförändringar.

  P.s Jag bjuder på släkten på sällskap på söndagen när jag är hemma!

  Kram

  SvaraRadera