torsdag 18 november 2010

Här går det vilt till

I kväll var vi på träning, två pass. Innan träningen var vi anmälda till en "kurs" i hur vi skulle använda en del av maskinerna. fick bra tips på hur jag skulle jobba för att förhoppningsvis arbeta upp musklerna runt axlarna som jag ofta har ont i. Känns bra nu.
Efteråt blev det rester till kvällsmat. vi förgyllde resterna med varsitt glas vin. Här är det nämligen fredag idag. Vi är lediga imorgon för att vi ska utnyttja en av mina födelsepresenter, ett presntkort på Hälsooasen. Alltså: örtbad, massage, ansiktsmassage och fotmassage. Underbart.
Nu undrar ni kanske över rubriken, det verkar ju inte gå så vilt till. Se bara på fotona här under. Någon kastade porslin och den skyldige ville vara anonym.

Här är den skyldige!

Ser ni skärvorna?
Tro nu för all del inte att vi börjat kasta porslin på varandra. Min älskling skulle sätta ner en tallrik med lite ost på till våra små kisar. Han tappade den och i stället skrämde han nästan vettet ur en redan lättskrämd Belse.

4 kommentarer:

 1. Så det kan bli.....! Stackars katter!
  Ha det riktigt gott i morgon på oasen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ops, förstår att han vill vara anonym ;)
  Härligt med en hälsodag!

  SvaraRadera
 3. Vilken fredag du har framför dig !! Låter helt ljuvligt !! Jag ska till frissan. Det är också skönt att bli lite ompysslad. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Hm,hm..nog bra han gömmer sig bak tidningen, stackars katt! Fint golv du har förresten, det gillar jag. Ha en helskön dag imorgon :)

  SvaraRadera