tisdag 22 november 2011

Hittat felet?

Nja, en sanning med modifikation men jag har kommit på att om jag kommenterar från min senaste bloggadress så går det bra. Jag skaffade ju en ny bloggadress när jag inte längre kunde lägga upp foto genom den förra utan att köpa en massa utrymme. Har fortfarande ingen aning om varför jag plötsligt inte kan kommentera från den gamla. Kanske kommentarsutrymmet också är slut?
Nu börjar min gamla form återvända. Idag har jag varit på gymmet och tränat ett pass som heter funktionell träning. Man går igenom alla stora muskler i kroppen. Det innehåller också balans och koordination. Det där med koordination är svårt, mycket svårt. Att det ska vara så knepigt att hålla reda på höger och vänster. Jag fattar inte det. Balansen har blivit mycket bättre sen jag började på gymmet. Innan klarade jag knappt att stå på ett ben. Nu kan jag lyfta vänster arm och höger ben utan att trilla! Otroligt! Innan detta pass så tog jag en riktig dust med motionscykeln. Svettigt värre, men så skönt efteråt.
Knäet känns också bra vilket är bäst av allt. Inga piller mer och det känns bara lite, lite ont någon enstaka gång. Gu´va´segt det har varit. Jag trodde verkligen att det skulle gå mycket fortare att bli OK efter artroscopin. Som jag lyckades lura mej själv. Nu får jag hoppas att det är full fart framåt i fortsättningen.

4 kommentarer:

 1. Lika flitig som vanligt med tränandet. Hoppas knät håller nu.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Skönt att komma igång igen !!! Jag bävar för att hamna i samma läge som du att utrymmet tar slut. Då vet jag vem jag ska fråga i alla fall.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Taktil stimulans? Nytt begrepp, det ska jag söka lite på.. Träningen kommer sig säkert på topp igen, du har ju stålvilja, det gäller kilona också :)

  SvaraRadera
 4. Hm jag har råkat ut för att jag kan inte lägga upp nya bilder vid sidan av min blogg + "välkomstbilden " då måste jag köpa mer utrymme.
  Men hur gjorde du när du bytte adress

  SvaraRadera