onsdag 30 november 2011

Länge sen

Det var flera dagar sedan jag uppdaterade men har inte haft lust (läs ork). Tufft på jobb just nu när min kollega ligger och gosar sej på Kap Verde och jag jobbar ensam. Men hon är värd det. Hon var själv under min semester.
Nåja, till annat än jobbet. I lördags var vi i stora köphelgedomen Väla i Helsingborg. Det är utbyggt och påbyggt i all oändlighet. Har för mej att dom inte är klara än. Nu tycker ni kanske att jag är konservativ men den nya delen kändes inte Väla. Förstår ni vad jag menar? Det kändes som vilken anonym galleria som helst, stål och glas i det oändliga. Såg mycket exklusivt och dyrt ut men långt ifrån mysigt. Vi är inte där så ofta men när vi åker dit nästa gång så kanske jag håller mej till den gamla delen. Där finns säkert allt jag behöver och mycket mer. En otrolig julgran hade dom fått upp. Det var mer jul än gran om ni fattar. Här skulle varit ett foto på granen men just nu bestämde sej batterierna i kameran för att lägga av. Foto kommer i morgon då batterierna är laddade.
Nu ska jag fortsätta virka på ett nytt projekt. Även här kommer det foto senare.

3 kommentarer:

  1. hej..nej jag har inget mönster.Virkar ur huvudet.Lägg opp 5 maskor o slut dem till en ring, virka sen runt o runt tills du tycker att så stor vill jag att bottenplattan skall va.,Men du måste öka med jämna mellanrum.Då jag hade ca 16 cm virkade jag ett varv från avigan o så svänger du på botten..sen virkar du rätt opp i ca 12 cm, ett stolpvarv(där bandet skall träs)o sen en 4dubbelstolp, 2 vanliga stolpar, en 4 dubbelstolp..osv varvet ut.o sista varvet är fasta maskor.4 dubbelstolp = 4 stolpar på virknålen o så drar du genom alla på en gång.jag sydde foder i korgen för jag tycker de blir stadigare.lycka till.

    SvaraRadera
  2. Vet du, gårdagens lilla gåtur på Strøget var mysig just för att det inte var så himla mycket julpynt runt omkring så jag förstår dig, en gran ska vara gran med pynt, inte pynt med lite barr. Slit inte ut dig :)

    SvaraRadera
  3. spännande att se vad du virkar /Kram

    SvaraRadera