måndag 21 november 2011

Måndag och nåt galet med blogger

En vanlig dag på jobbet förutom att jag bokat tid för taktil stimulans. Vi har några tjejer på jobb som gått utbildning på det och en av dom tar sig an oss personal på vissa tider. Har ni inte provat på det så kan jag varmt rekommendera det. Det är helt underbart skönt. Tyvärr så missade jag massagen i ansiktet för då stängde min hjärna ner sin lilla dator. Alltså, jag somnade. Så skönt är det. Vilken fördel att få den här upplevelsen på arbetstid. Nu kommer jag väl att vara pigg och vaken när det är dags att sova i kväll. Strunt samma skönt var det.
En runda på systemet blev det innan hemfärd. Jag inhandlade en flaska vin till grannen som tittade till våra små kisar när vi var i Köpenhamn. Sånna grannar är guld värda.
Vägde mej i går och det mina vänner var ingen rolig upplevelse. Efter den här tiden med urusel träning så börjar det lagra sej igen. Nu gäller det att sätta fart på fläsket och att göra nåt åt dom kilo som smugit sig på medans jag har vilat. Idag och några veckor framåt blir det bara riktig mat till frukost och middag på kvällen. Mitt på dagen får jag återgå till påsdieten. Får väl se hur det går. Håll tummarna för att några kilo försvinner innan jul.
Har ni också problem med att kommentera andra inlägg? Så dum fråga!! Har ni det så kan jag ju ändå inte se det i några kommentarer. Hur tänkte jag där? Ja, ja det rättar väl till sej så småningom.
Nu middag!!!

3 kommentarer:

 1. Började äta "vanlig" mat och vips kom ballongmagen igen. Spänd och dessutom några kilo som återvänt hem. Nej, vägrar köpa nya byxor! :)

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det härligt med taktil massage har också testat det. JA den där vikten ... den är inte lätt att hålla , jag håller tummarna du kommer att vinna /kram

  SvaraRadera
 3. ...var på fortbildning i massage i helgen och vi diskuterade just taktil massage och att det har större inverkan på kroppen än man förr trott/vetat.
  Ett projekt tillsammans med senildementa har verkligen varit framgångsrikt.
  Mer massage åt folket - det är inte lyx det är en mänsklig rättighet...

  SvaraRadera