onsdag 2 november 2011

Klantig är mitt andra förnamn

När personalen såg mina omplåstrade fingrar fick jag inte vara med och skära ut pumpor idag. Förstår inte varför? Kom inte nära, jag har en kniv här hojtade dom! Låter faktiskt allvarligare än det var. Nåja, det ligger nog ett uns av sanning i deras spelade rädsla för att jag skulle skada mej. Min älskade vän sa ikväll att han tyckte jag var spännande! Vi har varit gifta i över 30 år och detta är nog första gången han tycker jag är spännande. När jag undrade vad han menade fick jag till svar att man vet aldrig vad som händer när du är i närheten. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang. Vid närmare eftertanke tror jag inte att det var det. Kommentaren kom efter att jag trillat i trappan i kväll. Jag lyckades hejda fallet efter 5-6 trappsteg och inga skador uppstod. Det väsnades bara lite och maken kom lugnt ut från köket och undrade vad som nu stod på. Det var då kommentaren om spänning kom. Jag vågar inte tänka på vad som hänt om jag kommit till jobb med gips någonstans i morgon!

5 kommentarer:

 1. Klart som tusan det var en komplimang! Hellre galen och spännande än normal och tråkig! Tänk på det. Tack för utmaningen, jag ska ta tag i den i morgon. kramis

  SvaraRadera
 2. Visst kan man tycka att du är spännande,men du ta det lite lugnare nu är du snäll.


  Kram mor

  SvaraRadera
 3. Oj,oj.. jag brukar vara klantig men sällan skadad. Jag tappar saker och sånt.. Gips hade verkligen bjudit på en god skratt men nu håller det! Hoppas det gick bra med knäet :)

  SvaraRadera
 4. Oj, det var ju tur att du inte slog dig mera.
  Kram
  Anneli!

  SvaraRadera
 5. Inte trappan igen!! Mamma, tänd lampan och kör rullator intill väggen innan du går ner!!!
  :D
  KRAM Jeanette

  SvaraRadera