tisdag 1 november 2011

Skadad

I kväll var vi och tränade på gymmet. Det gick jättebra! Ett pass styrka där man går igenom alla stora muskelgrupper och sedan körde jag hårt på motionscykel 30 minuter. Knäna känns OK. Tror att jag alltid får räkna med att ha lite ont.
När vi kom hem åt vi middag och sedan skulle vi plocka undan. Jag skulle plocka ihop kattmatsburkarna så det fick plats lite fler under vasken innan vi måste gå ut med dom i soporna. Vad händer? Jo, just nu sitter den här klantmajan och skriver med bägge pekfingrarna i luften. Varför det då? Konservburkar/lock = vassa kanter. Skulle böja ihop ett lock för att få ner det i en tom burk. Nja, gick inte så bra. Det skar in i bägge pekfingrarna och höger tumme. Har nu fått maken att lägga tryckförband så det ska sluta blöda. Han tyckte vi skulle åka in och nästa ihop det ena. Bah, säger jag! Just nu är jag inte motiverad för mer sjukvård. Det läker säkert ändå. Kan inte varken knyppla eller sticka i kväll med dessa stora förband. Det får bli TV:n i kväll.

4 kommentarer:

 1. Nämen snälla du....så kan man ju inte göra !!! Och fingrarna som blöder så !!!! Ack ja !!!
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. Aj, då...så har jag också gjort. Hoppas du slipper åka iväg och sy.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Aj aj aj.....det är sånt där som är så dumt när det händer och händer gör det nu och då. Hoppas det blev stiltje där i blodflödet, det finns ju så mycket blod i fingrar.
  Agneta kram

  SvaraRadera