måndag 31 oktober 2011

Award

Idag fick jag en fin award av "en bok om dagen". Jag blev väldigt glad för anledningen hon skrivit till att jag fick awarden. Ibland när jag skriver kommentarer så tänker jag att ja hon/han får ju så många kommentarer så min betyder väl inte så mycket. Nu har motsatsen bevisats åtminstone i detta fallet. Jag blir alltid jätteglad för alla kommentarer. TACK!
Nåväl, åter till awarden. Det följer ju lite uppgifter ihop med att man får den och det är följande:
1. Klistra in awarden på din blogg.
Härmed är den delen klar.
2. Tacka personen som gav dej awarden och länka till bloggen.
Den delen utförde jag ovan.
3. Välj ut fem personer/bloggar som du vill ge awarden.
Nu blir det lite knepigt. Jag vill ju så klart att alla som jag följer ska få äran men jag ska ändå välja ut fem. Den första är Blomsterbo för att hon skriver så inspirerande om sin trädgård så jag får en otrolig lust att fara ut i vår egen trädgård och plantera mera. Det får dock vänta till våren. Nästa är Gremlinsmamman. Hon kan verkligen locka fram ett gott skratt med sina små berättelser om vad hennes härliga ungar gör och säger. Tredje är Tant grön för hennes outsinliga fantasi då det gäller virkade grejer och för att hon nu har varit rökfri i 58 dagar (om jag räknat rätt). Nummer fyra är Mias hemmaliv för hennes små berättelser ur vardagslivet som gör att jag känner mej så hemma på hennes blogg. Den femte jag väljer är Snäckskalsdalen för alla fantastiska foto som vi får njuta av. Ja, så var det avklarat.
4. Lita på att dina följeslagare sprider kärlek till andra bloggare.
5. Här kommer det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!

Nu vill jag också slå ett slag för en tävling som Gunilla på "Gunillas handarbetsblogg" har. Där kan man vinna ett par fantastiska tovade vantar. Jag har åtminstone tänkt försöka eftersom jag under hela vinterhalvåret konstant fryser om händer och fötter. Ändå är jag inte rökare. Kan bara gissa hur det varit då. Hade troligen inte hunnit bli varm över sommaren ens då.

3 kommentarer:

 1. Grattis till awarden. Jag är också med i Gunillas lotteri, jag hoppas också på vinst.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Gratulerar till Awarden!
  Och snälla, tack för att du tänkte på mig, man blir ju så smickrad. Tusen tack.
  Och Gunillas är jag med på.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Tack, känner mig hedrad, så fina ord, jag som är så tråkig.. men jag säger det samma, känner mig hemma här också, måste ju sticka inom så ofta jag hinner, bara för att se hur det går med dig. Och vad läser jag, sjuksköterska skadad igen!! Usch, låter inte bra, du borde nog göra som Hasse säger ibland även om jag vet att din yrkesgrupp är dom "värsta" pasienterna. Det händer att man måste brodera annat än dukar också.. God bättring :)

  SvaraRadera