torsdag 20 maj 2010

Dunder

Idag har årets första åskoväder varit över oss. Då jag kom hem från jobb mullrade det i kanterna. Två timmar senare när jag körde till träningen flimrade blixtarna och det dundrade på av attan. Nog för att det behövdes med tanke på hur fruktansvärt kvavt det har varit idag. Det är bättre att det åskar på dagen än på natten. Det är riktigt pugigt med åska om nätterna. En sak till som är obehaglig är så kallad torråska. Det är mycket bättre att det regnar som sjutton när det åskar. Jag har ingen aning om varför. Eventuellt inbillar jag mig att om det skulle slå ner så kommer regnet att släcka branden. Man kan ju alltid hoppas.

3 kommentarer:

 1. Vi hade det där vädret i lördags och idag är det så fuktigt och varmt att det säkert kan börja smälla igen. Hoppas du inte är lika rädd åskan som min mor, då tycker jag verkligen synd om dig. Själv tycker jag faktiskt det är riktigt mysigt när naturen visar krafter .

  SvaraRadera
 2. Jag var i hässleholm i går kväll och 17 va kvavt det var!
  Trevlig helg på er!

  SvaraRadera
 3. jag tycker det är lit mysigt med åska, fast nu när vi bor i hus vet jag inte...en gång per år kan jag gå med på det :P
  Kram!

  SvaraRadera