måndag 24 maj 2010

Födelsekalas

Var på ett synnerligen roligt kalas när två av våra barn fyllde 28 respektive 23 år i går. Det firades i Gräsholma hos äldsta dottern. Hennes sambo är inget för att sitta still runt ett kaffebord och dösnacka. Vi blev uppdelade i två lag och som ni ser på bilderna var det en del strapatser som skulle genomföras. Roligt hade vi och vem som vann kvittar ju.
Här gällde det att våga åka linbana en bra bit

för att sedan släppa taget med i vart fall en hand och kasta prick med bollar i hinkar som stod på marken.

Vädergudarna hade vi med oss för vi slapp regn och solen lyste nådigt. Efter linbanan skulle vi kasta en dagg (= en liten klump i en tygpåse) igenom en klyka som satt många meter över marken. Där kammade jag noll. Det fanns dom som lyckades fixa det två gånger. Grattis Johanna! Sen skulle vi bära vatten i trasiga! plastmuggar. Gick bra men var jobbigt. Sista grenen var att med en kubb som satt fast via en lång lina i flaggstången slå ner så många brännesträ det bara gick.

Tror att jag pratar för samtliga medverkande då jag säger TACK för kalaset, vi hade riktigt skoj.

2 kommentarer:

  1. Älskar lekar och såna strapatser! Matt verkar vara en härlig snubbe. Glömmer aldrig när Hilda lärde honom veva så hon kunde hoppa hopprep..han vevade lydigt i timmar!

    SvaraRadera
  2. Jag hade glömt vevandet. Ni får åka och hälsa på dom och be honom fixa en hinderbana eller nåt till er.

    SvaraRadera