torsdag 9 september 2010

Bröstkoll på en obotlig optimist

Idag var det dags igen! Tycker att det var nyss jag var där. Vardå? Jo, på mammografi. Hade en tid i förmiddags och kom på att gymmet körde två pass i precis lagom tid innan det var dags för sammanpressning. Vi körde riktigt tuffa pass och hårt som sjutton. Kände för första gången att jag höll på att spy. Bra, nu vet jag var gränsen går just nu.
Två så tuffa pass innebär en hel del svett. Svetten kommer inte med en gång. Det innebar att jag började eftersvettas rejält när jag skulle hiva upp brösten. Inte trevligt. Bad faktiskt om ursäkt och förklarade vad jag gjort innan. Det positiva var ju att det var ren svett.
Tjejen som gjorde undersökningen frågade om jag känt några knutor. Mitt svar blev nej. Kände mej dock tvungen att i nästa stund erkänna att hon stod inför en storslarva då det gäller det där med att känna igenom brösten. Jag blir bara inte färdig till det. Nu är det bara att hålla tummarna några veckor innan svaret kommer.

4 kommentarer:

  1. tvi, tvi. som regel vill det ju helst gå bra. men stå i den apparaten och få mjölkproducenterna tillplattade, det är inte kul det. Gör dom samma sak på gubbarna för att se efter prostata ?

    SvaraRadera
  2. Nej det är så...att man inte blir färdigt till det fast att man tänker att nu...nu ska jag börja. Tycker det är bra att man blir kallad.Och har gått på alla kontroller. Håller tummarna att provsvaret ska va OK!

    SvaraRadera
  3. usch..lät sådär skoj. Jag är tvärtom, känner och känner och trycker...letar...har tillsist ont överallt... men ..är det någonstans det är knutigt så är det väl i brösten!!

    SvaraRadera